Jeg skal fortælle jer en hemmelighed, noget jeg er pavestolt over!

DSC00116
Endelig kan jeg fortælle jer noget, en hemmelighed som jeg har båret lidt rundt på hen over sommeren. Er du gravid igen? Nej absolut ikke, knap så stort alligevel.. ;o) Men jeg har sagt op ved Bloggers Delight, og jeg har fået et andet tilbud, som jeg har takket ja til. Fra på lørdag flytter jeg over til Buzzanova, og får den fineste blog :o)
Grunden til at jeg gerne vil væk fra Bloggers Delight, er primært 1 ting: de forbandede reklamer. Jeg er godt træt af at min blog er polstret til med bannerreklamer, som enten popper ind over og skal krydses væk, eller som leder en over på den pågældende side. Der er store (levende reklamer vel og mærket) som tager hele ens blikfang og som ødelægger ens indlæg, som man ellers har brugt ret lang tid på. Godt nok tjener jeg en lille smule på reklamerne, men i forhold til hvor meget det ødelægger for æstetikken, så synes jeg ikke det er det værd.
Jeg vil gerne satse mere på min blog. Jeg ELSKER at blogge! Jeg elsker alt ved det, at udvikle opskrifter, at tage billeder, at skrive indlæggene, at svare på kommentarer og opleve at kunne inspirere nogle mennesker derude, som jeg ikke engang har mødt. Det er så givende at få kommentarer om at man virkelig man hjælpe nogle familier, nogle folk med det man laver.
Ovre ved Buzzanova er der meget færre bloggere, hvilket jeg egentlig godt kan lide. Det er enormt dygtige mennesker som har en blog der, folk som lever af det, folk som har skrevet kogebøger og er med i Go morgen Danmark (nu snakker jeg lige gastroblogs). Der er ingen regler ift. et fast låst design på blogsne, der er ingen regler om at man SKAL have reklamer på sin blog. Det kunne jeg enormt godt lide. Så nu får jeg lov til at bestemme alt selv. (Dog skal jeg også til at lave meget mere selv nu, nørde mig frem i koder og opsætte det hele selv) Samt kontakte en masse annoncører og kunder selv. Så da de spurgte mig om jeg ville være en del af Buzzanova, må jeg nok sige jeg blev en smule stolt. Er jeg virkelig god nok til det?
Så med kæmpe stolthed i stemmen kan jeg fortælle at jeg får en helt ny og meget flottere blog, og jeg glæder mig SÅ meget.
Så med en ny blog, følger også nye ambitioner og nye mål. Jeg vil som sagt lægge flere kræfter i bloggen og gøre mit bedste for at give jer et fedt indhold. Jeg har lavet en masse opskrifter til den nye blog, som jeg glæder mig helt vildt til at dele med jer. Jeg har ambitioner om at blive MEGET bedre til at skyde videoer, gerne oppe fra hvor hænderne arbejder med mad. Jeg vil begynde at blogge noget mere om træning, da jeg også har en kæmpe passion for dette emne. Jeg bruger rigtig meget af min tid på det som holdunderviser, personlig træner, fysioterapeut og med morbarn hold. Så hvorfor ikke dele noget af min viden og idéer med jer på den front også.
Ellers vil jeg fremadrettet dele et indlæg med jer hver dag. Madplanen kommer stadig hver lørdag og der må meget gerne komme en video til jer en gang om ugen. Jeg vil bestræbe mig efter at der kommer en kage eller en anden sød sag hver fredag også.
Jeg håber af hele mit hjerte at I vil tage godt imod min nye blog, mine flere indlæg og mine videoer. I må bære over med at den nok kommer til at rode de første par dage, til alt er på plads. Mange tak til alle der læser med. I betyder så meget.
det her

Kommentarer

  1. Det lyder meget spændende Julie👍🏻🎥📇🏋🍲🍆🌶🍰 Held og lykke fremover🍀🍀🍀🍀🍀🍀

  2. Vil blot ønske dig en masse held og lykke med din nye blog og glæder mig meget til at følge den 😊
    Her hjemme bliver dit arbejde, brugt og rost hver uge – som mor til 2 i en presset hverdag, nyder jeg virkelig din madplan, det er en kæmpe hjælp og så dejligt med sund mad til mine børn, min mand og jeg 😊
    Vi har lært meget og fået udvidet vores madhorisont meget, så lyder skønt med mere lækkert i vente på den nye blog 😊😋👍🏼
    😊 Signe

Vis alle kommentarer (19)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret