For tiden..

For tiden tænker jeg meget på, glæder jeg mig til, håber jeg på, elsker jeg, lytter jeg til, frygter jeg.. læs indlægget for at finde svar

for tiden

For tiden ..

 

 • Bruger jeg meget tid på: at forberede mig på fødslen og den kommende tid, jeg har virkelig valgt at forkæle mig selv og forberede mig lidt mere end jeg gjorde op til Noahs fødsel. Denne gang læser jeg en del i “smertefri fødsel”, da min oplevelse skal være en anden end den var med Noahs fødslen (som kom rigtig meget bag på mig, og som jeg slet ikke mentalt selv var en del af). Jeg går til behandlinger der skal løsne min spændte krop, og jeg indstiller mig langt mere mentalt denne gang. Jeg bruger selvfølgelig også meget tid på min eksamen om 10 dages tid, på mit arbejde med diverse hold, opskriftudvikling og blogskriveri, så jeg er klar til at gå på barsel
 • Har jeg optur over: at Noah snakker så meget og virkelig bare er sjov. Han siger de sødeste og sjoveste ting, og er selv begyndt at fortælle, han elsker os og at maden smager dejligt. Han giver så mange krammere og myssere og jeg er bare TOP-forelsket i ham.
 • Glæder jeg mig til: at se Noahs reaktion ift. lillebror, at lægge min lille baby op til brystet og snuse til ham, og at flytte ind i vores nye hus.
 • Tænker jeg meget på: at lillebror lige skal blive inde i maven lidt endnu, da jeg som sagt har både eksamen lige om hjørnet, en masse arbejde der lige skal afsluttes, et hus som gerne må stå nogenlunde færdig til hans ankomst.
 • Er jeg træt af: at det er så pisse koldt og gråt, at jeg trænger til ferie mere end nogensinde, men ikke har en eneste i sigte. Jojo, jeg har en lille baby i sigte og et nyt hus med en have vi skal bruge en helt masse (skal ikke klage, i know). Me så krydser jeg alle mine fingre for at sommeren bliver varm og lækker.
 • Tager vi mange beslutninger om: vores hus, der lige nu er ved at få en rimelig omfangsfuld renovering. Hvilket køkken man skal have (vi har faktisk besluttet os og bestilt det – det er SÅ flot og jeg skal selvfølgelig nok vise det frem når det flytter ind, men det er herfra), hvilke fliser der skal være på badeværelset, hvor stikkontakterne skal sidde, hvor mange centimeter de forskellige mure skal rykkes, om vi skal have et gaskomfur eller et induktions osv. En virkelig skæg proces, men også en der trækker tænder ud. Puha det bliver nu alligevel dejligt den dag vi flytter ind.
 • Håber jeg: at lillebror er sund og rask, at han har et godt sovehjerte og ikke græder så meget i starten som Noah. Jeg håber også at Noah trives med at dele opmærksomheden, og ikke føler sig bare det mindste overset.
 • Savner jeg: nogle betydningsfulde mennesker i mit liv, som bor alt for langt væk. Min søster og min veninde som begge bor i København f.eks. Jeg saver sol og sommer, danske jordbær og vandmelon, og jeg savner at kunne tage strømper på uden besvær, kaste mig på maven og mosle rundt med Noah uden konstant at sige “pas på maven”.
 • Spiser jeg meget: grød, suppe og andre varme retter. Det er klart det jeg har mest til for tiden, desuden får jeg nok lidt for mange boller og søde (for det meste hjemmebagte) søde sager. Til aftensmad er jeg for tiden specielt vild med denne ret og denne suppe. Ellers kan du se et indlæg her med de retter vi oftest får her hjemme.
 • Føler jeg mig: heldig, lykkelig og taknemmelig over alle de gode ting der sker i mit liv, over den familie jeg har fået mig og er ved at skabe, over mit job, det nye hus og over alle de mennesker jeg har omkring mig. En smule små-stresset og bekymret ift. alle de ting der skal nås den næste tid, og spændt over hvordan det hele løser sig.

 

Jeg tror det er sundt at sætte sig ned og tænke lidt over tingene engang imellem. Prøve om man især kan finde alt det positive frem, sortere i de tanker der stresser og bekymrer én, og værdsætte de ting der virkelig betyder noget. Jeg sorterer enormt meget i mine tanker og bekymringer, smider dem ud der ikke er værd at bruge krudt på, og skriver de ting ned jeg skal huske, løse og undersøge – så de ikke fylder i mit hoved, men kommer ned på papir 

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

 1. Kære Julie
  Det er også noget skønt du har i sigte – uden at kende Noah vil jeg sige at det der søskendekærlighed, det er virkelig helt fantastisk at opleve 🙂
  Ift. smertefri fødsel: jeg er SÅ glad for at jeg købte mig sådan et forløb første gang. Selvom jeg ikke brugte åndedrættet ved første fødsel, var det SÅ fedt at kende lidt til den biologiske proces, om hvilke faser man skal igennem osv så men ved at det er helt naturligt, og at ikke mindst at det får en ende 😉 Anden gang læste jeg bare lidt op, øvede åndedrættet op 2 uger før fødslen (totalt doven) og bum, 7 timer fra første ve og til han var her. Min anden gang var så dejlig og nem, og jeg var totalt med og ikke så meget i fødeland som ved første gang. Så ja, jeg er stor stor fan af Smertefri Fødsel (selvom det jo ikke er smertefrit) og kan sige: du har noget rigtig, rigtig dejligt i vente 🙂 Også tillykke med huset – det er også rigtig skønt.

  1. Hej Mia 🙂
   Mange mange tak for din søde kommentar og gode råd 😀 Jeg håber jeg har overskud til at bruge det under fødslen. Håber jeg er lige så sej som dig til at takle det. Igen TAK 🙂

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret