Et skriv om BLW, en begyndende træning og 30 års fødselsdag

Et skriv om hvad vi render og laver for tiden. Jeg er bl.a. startet op med at træne igen, der sker ting i hjemmet og arthur spiser mad nu

et skriv om

Et skriv om hvad der sker herpå matriklen

Det er ikke helt så tit jeg får sneget personlige indlæg ind her på bloggen, det bliver oftest til opskrift-indlæg. Det er som om jeg skal vride min hjerne en smule mere for de her personlige indlæg, og måske bliver jeg også sådan lidt “er der overhovedet nogle der gider vide noget om mig” agtig. Men hvis jeg vender den om, så elsker jeg at læse de her små personlige indlæg hos andre bloggere. Måske ikke lange romaner, men jeg synes især de her facts-indlæg med 10 ting om vedkommende, på-det-seneste-indlæg (for lige at følge lidt med i personens liv) osv. – den type indlæg elsker jeg ret meget at læse. Så efter lidt overtalelse, har jeg forsøgt at lokke mig selv til at skrive lidt flere af den slags. Håber I tager godt imod det, og ellers scroller I selvfølgelig bare videre. Jeg lover jer for at der er masser af mad her på domænet, hvis det var det I kom for. Ellers deler jeg også lidt om børn og familieliv, en masse træning og lidt om vores bolig og indretning. 

 

På det seneste..

 • .. Er vi begyndt på at fodre Arthur med andet end mit mælk. I en uges tid fik han grød og mos – lige for at vænne sig til at synke noget med mere konsistens, og nu forsøger jeg en del med at lægge stykker af mad foran ham, som han selv tager i munden og spiser (eller det er i hvert fald meningen – i virkeligheden tager han det meste af det op i hånden og knuser det eller skubber det ned på gulvet) Men jeg kæmper.. Det er typisk kogte grøntsager og bønner, små bløde stykker brød osv. I øvrigt – er det så egenlig noget der er interesse i at høre mere om – det her med babyvenligt mad og spis-selv-projektet ?  skriv gerne en kommentar
 • .. Har vi endelig fået gelænder op i gangen (de var et stort hul ned før, ganske lidt børnevenligt) – så det er dejligt det kom op
 • .. Har jeg bestilt lidt møbler ned til mit kommende kontor, jeg glæder mig til at vise billeder.
 • .. Er jeg så småt startet op med at give akupunktur igen – hvilket jeg virkelig også glæder mig til at have tid til at praktisere
 • .. Har jeg holdt fødselsdag, da jeg fyldte 30 for et par weekender siden. Da min familie kom, fik vi mellemøstlig mad og da tøserne kom stod den på brunch (se mere i indlægget her)
 • .. Er jeg startet godt op med træning igen, både løb og raw fit barsel, og jeg har fundet ud af at jeg savner at undervise på de her barselshold. Så det må jeg i gang med igen når min egen barsel er slut
 • .. Har jeg været rocker uheldig efter jeg smadrede et spejl (det MÅ være derfor), jeg er både faldet ned af trappen med Arthur i armene (der skete heldigvis ikke noget med ham), min blog gik ned samme dag og Arthur bed mig under en amning, hvilket gjorde riiimelig ondt.
 • .. Kæmper vi pænt meget med vores 3 årige søn der gerne vil bestemme alt selv og ikke er helt enig i at man skal spise aftensmad, børste tænder, have jakke på udenfor eller at man bør lave andet end at se fjernsyn. Opdragelse er altså en svær ting.
 • .. Har jeg gået ret mange kilometer hver dag, jeg har ur på der motiverer mig ganske meget. Så jeg har et mål om minimum 12.000 skridt om dagen, hvilket jeg også fint når. Så har jeg til gengæld en aftale med mig selv om at når jeg har gået de 12.000 skridt, så må man spise kage og is og den slags om aftenen. Balance I ved..
 • .. Har jeg været utrolig meget sammen med familien, det er helt klart den allerstørste bonus ved at være flyttet hjem til Silkeborg igen.
 • .. Har jeg holdt foredrag i Aalborg (nu er det ved at være lidt uger siden efterhånden), men jeg gjorde det trods ret meget nervøsitet
 • .. Har jeg mødt et nyt betydningsfuldt lille menneske i mit liv, nemlig min venindes helt nye lækre søn


et skriv om

et skriv om

Håber alt godt ude hos jer. Knus fra os 

Instagram

Jeg håber I har lyst til at følge med ovre på min Instagram også – her deler jeg en masse billeder fra min hverdag, en masse opskrifter og madinspiration. Lidt træning, bolig og meget mere.

Kommentarer

 1. Dejligt med personligt indlæg 🙂
  Og jeg vil meget gerne høre mere om babyvenlig mad, da jeg har en baby, der kun lige er lidt ældre end Arthur 😉

 2. Meget gerne mere om børnevenlig mad? Jeg har en dreng på samme alder, og ville egentlig gerne køre BLW men synes ikke jeg har nerver til det? dejligt indlæg❤️ Elsker dine personlige indlæg✌️ Kram

 3. Hej Julie. Tak for et hyggeligt personligt indlæg. Da jeg selv har en datter på 6 mdr., som jeg så småt er ved at præsentere rigtigt mad for, så er jeg meget interesseret i et indlæg fra dig om, hvordan du/I griber det an med jeres Arthur, da jeg føler mig ret meget på bar bund her med det første barn.

 4. Meget gerne inspiration til babyvenlig mad ?? Jeg har en basse på 7 mdr som generelt er madglad, men jeg kunne godt bruge noget inspiration til variation.
  Og så kender vi ALLE de udfordringer du nævner med storebror på 3 år. Vi har en pige på snart 4, og Uh hvor jeg bare synes vi har konflikter hele tiden. Det hjælper lidt at høre, at andre oplever det samme ❤️

  1. Hej Mette. Ja sjovt nok hjælper det tit at høre at andre også står i lort til halsen. Haha, – ej de er jo også søde ind i mellem 😉 Men dejligt du kunne være interesseret i flere af den slags indlæg. Kh. Julie

 5. Ja tak til mere om madprojektet – hilsen en med en 6 mdr gammel pige som nægter grød og mos og derfor famler rundt i hvad hun skal have at spise

Vis alle kommentarer (12)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret