En uge i mit nye liv som selvstændig

unnamed
unnamed
Hej alle I dejlige mennesker, som læser med.
Jeg delte et indlæg her på bloggen for en god måneds tid siden, som blev taget rigtig godt imod. Det var indlægget med mine fremtidsplaner, det at satse lidt og gå selvstændig. I var så søde, en masse positive svar og klap på skulderen. Nu er der jo som sagt gået en måned + det løse. Hvordan er det gået og hvad har jeg mon brugt tiden på?
Mit nye arbejdsliv startede 1/8 og der har været fuld gas frem hele måneden. Jeg har haft travlt, og har brugt rigtig meget tid på møder, planlægning og forberedelse igennem august. Her i september starter mange af mine projekter nemlig op, hvilket jeg har glædet mig helt vildt til.
Jeg elsker mit nye job, ikke bare sådan “det er da fint, men bedst når man har fri” jeg elsker det virkelig så meget, at jeg skal tage mig sammen for ikke at arbejde efter Noah er kommet i seng hver aften. Jeg kan bare mærke, det er det helt rigtige jeg har valgt. Noget som også er super fedt ved at være selvstændig, er at man kan planlægge sin tid helt selv. Jeg vælger derfor at aflevere Noah kl 8.15 næsten alle dage og hente ham igen kl 15.15 lige når han vågner fra sin eftermiddagslur. Så har jeg en masse eftermiddagstid med ham, men så kan jeg til gengæld arbejde om aftenen eller et par timer i weekenden.
Jeg tænker, at dele lidt ud i indlægget her af hvad jeg egentlig laver. Hvad går mine dage med, hvordan ser min arbejdsuge egentlig ud..

En uge i mit (arbejds)liv lige nu:

Mandag:

 • 6.30 vågner ved at Noah som regel kravler over mig og putter sig hos mig (den mest fantastiske måde at vågne på) Dog er der altid bonus i bleen, så man vågner altså også lige med en lækker dunst lige i hovedet 😉 – vi står op, får morgenmad, gør os klar og Mads afleverer Noah, mens jeg smutter over i YO og underviser:
 • 7.45-8.15: en halv times morgen core
 • 8.30-9.30: shape intro (et styrkehold for hele kroppen)
 • 9.45-10.45: barselshold (mor-barn træning)
 • 11-11.15: spise en bolle, ellers dør jeg af sult.
 • 11.15-12.15: personlig træning og kostvejledning
 • 12.30-15: helt klart kaffe og mad. Ellers bruger jeg nogle timer på at blogge, svare på mails og kommentarer, planlægge personlig træning eller arbejde på vores kogebog
 • 15.15: jeg henter Noah

Tirsdag:

 • 6.45: samme morgen som mandag, dog afleverer jeg Noah kl. 8.15
 • 8.15-14: de fleste tirsdage sidder jeg med Maya. Vi laver videoer til vores blogs, opskrifter og arbejder ellers på hver vores (samme som mandag eftermiddag). Vi får selvfølgelig noget lækkert morgenmad og frokost i løbet af dagen.
 • 14-15: de dage jeg sidder med Maya, er også de dage jeg har personlig træning i YO
 • 15.15: jeg henter Noah. – De tirsdage jeg ikke mødes med Maya og har personlig, bruger jeg i fotostudiet og skyder billeder til kogebogen – det kommer til at være hver anden eller hver tredje tirsdag frem til februar.

Onsdag:

 • 6.45: samme morgen som de andre
 • 8.15: jeg afleverer Noah og cykler videre op til Skejby
 • 9-13: fysioterapeut hos NNIT. Jeg er ansat som selvstændig fys, hos analyse- og konsulent virksomhed Health Group. Jeg er så ved en IT virksomhed, hvor jeg har et klinikrum – og så kan de ansatte komme og “bruge mig” – det lød lidt forkert.
 • 13: cykler hjem, får lidt mad og skifter tøj
 • 14-15: personlig træning
 • 15.15: jeg henter Noah
 • 20.15-21.15: holdundervisning i YO

Torsdag:

 • 6.45: samme morgen som de andre
 • 7.25: idag afleverer Mads Noah, så jeg cykler op til Scandihealth i Aarhus N (lige ved siden af IKEA), samme procedure som onsdags fysjobbet, blot et andet sted
 • 8-10: dagen starter med undervisning på et par ryghold
 • 10-15.30/16: fysioterapi (dog med en del frie tider, som jeg bruger på bloggen, på at planlægge resten af ugen, på at forberede personlig træning, svare mails, lave madplan mm.)
 • Når jeg har fri cykler jeg hjem, og så passer det altid med at Mads og Noah også lige er kommet hjem der.

Fredag: 

 • 8.30-14.30: hver anden fredag er jeg på skole i Viborg på akupunktur uddannelse. (Eller det vil sige, det starter om 2 uger) Den fredag jeg ikke er på skole bruger jeg på en times personlig træning og ellers bloggen, samt til opskriftsudvikling og manuskript skrivning til kogebogen.

Lørdag:

 • 6.45: samme morgen som de andre, jep her er vi lige glad med at det er weekend. Vi står stadig op før 7. Til gengæld er der god til til hygge. Vi får altid nybagte boller, blødkogte æg, kaffe og ofte smoothies eller vafler. Vi hygger alt det vi kan, ind til Noah bliver formiddagsputtet omkring kl 10.
 • 11-12 shape i YO
 • 12.15-13.13: her starter et gravidforløb op meget snart
 • resten af dagen bruger jeg på hygge med min lille familie eller søde veninder

Søndag:

 • Ind til nu har jeg haft “fri” om søndagen. Fri er så meget sagt, jeg har brugt lidt tid på at kigge lidt på bloggen og kogebogen. Jeg mødes også med Stinna en gang i mellem og udvikler opskrifter til vores kogebog.

unnamed

Eftermiddagene bruges (ret ofte) på en kaffe og en bolle, og gåture rundt i byen eller picnic på græsset i parker eller ved legepladser. Meget gerne med en veninde eller med Mads, når han får fri 15.45.
Ellers skal der handles og omkring 17.30-18 laver jeg aftensmad (meget ofte noget som jeg liige kan tage et billede af, så det kan komme på bloggen) eller noget som skal i den nye kogebog. Det er altid mig som laver mad, jeg elsker det og Mads hader det. Han tager altid Noah den halve time, og jeg nyder at stå lidt i køkkenet her. Vi spiser og Noah har sin umulighedstime omkring dette tidspunkt. Så der kastes gerne med en masse mad, hovedet kastes bagud, gulvet sviner, og der er bare “lidt” kaos. Så snart han har fået mad, plejer det at hjælpe. Hvis ungen får sin vilje, plejer humøret at være i tip top, f.eks. elsker han at gå med gåvogn eller med os i hænderne, så hvis man orker at vende vognen hver eneste gang han går ind i en væg, så er der fred.
Omkring 19.30-20 bliver han puttet og så har vi lidt ro (eeeelsker det). Enten holder vi kæresteaften foran fjerneren (gerne med et eller andet sødt 😉 – det har man vel fortjent når man lige har hørt på krisetimen) Ellers laver jeg lidt arbejde på computeren, nogle gange er vi mere sociale og ses med venner (men altid hjemme hos os, da den bette jo skal puttes)
Kl. 22 ish kravler jeg ind til Noah (som er puttet i vores seng), han får kysser og krammere, og jeg nyder lige at ligge her med ham 10 minutter, inden Mads kommer ind. Han bliver båret over i sin egen seng, og jeg vender lige dagen. “Sikke en skøn dag, hvad har jeg egentlig lavet og hvad kan jeg glæde mig til ift. i morgen” – bum, godnat, nu er jeg træt.
unnamed

Kommentarer

 1. Hej Julie
  Spændende at læse om hvad du får dagene til at gå med som nyudklækkede selvstændig.
  Har dog et spørgsmål, der går i lidt en anden retning. Faldt over, at du skriver Noah bliver puttet kl 10. Er det første lur efter han er stået op? Og hvornår sover han så igen? Har nemlig en søn på næsten samme alder (fra 30. Sep) og han har stadig brug for en morgenlur..

  1. Hej Lotte. Ja han vågner omkring 6.30 om morgenen og sover lur sådan 9.30-10 igen. Når han er i vuggeren er han altid lidt hurtigere træt og så bliver en aldrig mere end halv ti.. Så sover han som regel til 11-halv tolv tiden og får en eftermiddagslur igen ved 14.30 tiden-15.30

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret