De 9 bedste og værste i 2019

Så er 2019 også ved at røget en tur i svinget, og som altid har jeg kigget lidt tilbage på året der gik. Sidste år delte jeg et indlæg med de 10 bedste og de 10 værste, altså de 10 mest læste indlæg i 2018. Samt de 10 mindst læste. Det har jeg gjort igen i år. Jeg har selv været lidt nysgerrig på hvilke der mon gik rent ind, og omvendt hvilke I slet ikke kunne bruge.

Tak fordi I læser med, her kommer et lille tilbageblik.

 

De 9 bedste i 2019

 

 1. Thaisuppe med kylling – denne her suppe er evig og altid på førstepladsen over de mest læste indlæg. Den er virkelig også god, og nem og giver en stor portion som. er glimrende dagene efter eller til fryseren.
 2. Pikant kylling i fad – en opskrift som oprindeligt var i vores kogebog, som jeg delte herinde også. den blev bare taget vildt godt imod. Den er også super hverdagsperfekt.
 3. Indisk dahl med kylling – endnu en hverdagsret som også smager vildt lækkert. Denne her dahl er helt klassisk, og så alligevel ikke. Jeg har tilsat kylling til retten som både gavner smag og konsistens vildt meget, hvis du spørger mig
 4. Indonesisk kylling i fad – der tegner sig lidt et mønster, I elsker de her hverdagsretter som er med kylling, grønt og en slags sauce. Denne her er en af mine egne favoritter. Jeg elsker den.
 5. Sund banankage – en virkelig virkelig nem kage, hvor det hele bare blendes og bages. Den er med få ingredienser, den er sund og den smager skønt. Forstår egentlig godt opskriften ligger her på listen.
 6. Sommersalat – min mest populære salat. Egentlig meget sjovt, når nu den er så sæsonbestemt. Men det er nu også bare alle de gode sager den består af. Melon, avocado, blåbær, pinjekerner mm.
 7. Kyllingenuggets – åh ja, mums. Dem her SKAL du prøve, hvis ikke du allerede har gjort det. Jeg har faktisk ikke ord for hvor gode de er.
 8. Grovboller – nok den opskrift jeg selv bruger alleroftest. Jeg bager de her boller nogle gange om ugen. De er altid at finde i min fryser, så man kan snuppe en eller et par stykker op og smide dem i ovnen, når man får lyst. Min favorit bolle-opskrift
 9. Makronkage – min mormors opskrift. Kagen vi altid får i min familie. Kagen som evig og altid befinder sig i min mormors fryser, som tages op når vi alle samles derude.

 

De 8 mindst læste i 2019

 

 

 1. Mangokompot med passionsfrugt – egentlig en ganske god opskrift, men som ogå trænger til lidt fornyelse. Derfor har jeg lavet noget lignende, men brugt kompotten sammen med en chiagrød. Denne her opskrift skal I til gengæld prøve.
 2. Marinade til kylling – se her forstår jeg det ikke helt, eller måske frister billedet ikke. Men opskriften den er altså lige i skabet. Jeg elsker denne her marinade til kylling.
 3. Snacks til studenterkørsel – et meget gammelt indlæg også. Som bare trænger til en opdatering og som jeg ikke har linket til i hundrede år. Måske derfor den klarer sig jævnt ringe.
 4. Chokoladetrøfler – jeg synes også i stedet I skal prøve de her romkugler. For det er uden tvivl de bedste jeg nogensinde har lavet og smagt.
 5. Hindbær smoothiebowls – ja, igen et gammelt indlæg fra den tid hvor jeg virkelig eksperimenterede med mine foodstyle skills, som jeg nok bare må erkende jeg ikke rigtig har. Den blomst der lige sneg sig ind, nej. Bare nej.
 6. Havregrynsmuffins med chokolade – hmm, hvorfor ikke venner? De er altså gode..
 7. Chokoladetærter med kokoscreme – okay her arbejdede jeg igen lidt med mine fotografevner. Måske er skarphedsdybden ikke helt kontrolleret her, det er som om jeg slører på kagerne helt forkert. Jeg forstår sgu godt de ikke gik rent hjem 😉
 8. Salat med speltkerner vendt i spinatpesto – måske ser salaten lidt for slatten ud. Måske står der for meget sollys ind, måske billedet er overeksponeret eller igen for sløret. I hvert fald frister salaten åbenbart ikke (og jeg forstår det egentlig godt). Men hey, den smager nu altså godt.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret