Da Noah fik en lillebror
Jeg har nu modtaget endnu en fotobog fra Picta med en masse billeder af ungerne. Men denne gang har jeg i stedet lavet det mere til en fortælling, fremfor blot at have alle sine minder i form af billeder i bogen. Jeg skrev i mit tidligere indlæg at jeg næste gang netop ville prøve at tilføre mere tekst i bogen, så det fungerer mere som en “rigtig” bog, én man kan bruge som godnatlæsning f.eks. Derfor er bogen denne gang kommet til at hedde “Da Noah fik en lillebror” og så er det ellers en fortælling med en masse billeder fra den store dag, om alle gæsterne der kom og besøgte os, om den første gang han skulle være med til at bade lillebror, om sommeren hvor vi boede ved olde imens huset blev lavet færdigt, osv. osv.
Noah er virkelig i den alder lige nu, hvor bøger (og spil) er det fedeste. Vi læser historier hver dag og han husker dem bare så godt, og spørger nysgerrigt ind til handlingen. Så jeg synes det er et helt perfekt tidpunkt at lave bøger selv – bøger hvor vi helt selv har bestemt handlingen og billederne. Bøger som er personlige og handler om lige netop ham selv. Jeg tænker den er vildt sjov at læse for den store lige nu, mens den bette nok ikke fatter det store. Til gengæld forestiller jeg mig at om et år eller to, vil Noah sikkert fortælle den for ham. Jeg kan lige se dem sidde sammen, imens storebror stolt peger, fortæller og lærer sin lillebror om familien og de begivenheder der fandt sted her i år 2018.
Så hermed et lille tip givet videre, lav dine egne bøger med din og evt. ungernes fantasi, jeres personlige billeder og med lige præcis det antal sider og ord I ønsker. At vi så nærmer os julen og de mange julegaver der skal købes – det er da ret perfekt. Og hey, hvad der er endnu mere perfekt: du får halv pris på hjemmesiden. Brug koden JULIEBRUUN18 og få 50 % på dine bestillinger – gældende til 31/12. Det skal lige siges at der kun kan benyttes 1 kode af gangen, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Så faktisk kører der også fri fragt lige nu resten af året – men den frie-fragt-kode kan så ikke kombineres med Julie-koden.
Ud over de her fotobøger, har de også plakater, kalendre, krus, fotohæfter, madkasser osv. Håber I kan finde noget derinde og evt. få gjort jer et par julegavekøb. Ha´detdejligt. Knus fra os 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret