Billedvæg i klinikken

Reklame for Posterstore

Jeg har endelige fået dekoreret lidt mere i min fine lille klinik i Aarhus. Til de af jer der måske ikke ved det, er jeg akupunktør og behandler et par dage om ugen inde midt i Aarhus. Det her er det ene af mine behandlingsrum, og denne væg stod helt bar og trængte til lidt kærlighed. Så nu har jeg fået bestilt en håndfuld plakater og rammer fra Posterstore, og har nu fået hængt lidt op i dette rum.

Jeg har lavet en mindre billedvæg med 5 posters i forskellige størrelser og med forskellige rammer. Dog er alle plakaterne meget rolige, blide og behagelige at kigge på. Det synes jeg var et krav, når nu rummet skal bruges til afslappende behandlinger, terapi og samtaler. Jeg synes det er blevet ret så fint og jeg er især helt vild med denne her lille pige med fuglen. At mikse lidt guldrammer med sorte rammer samt komme et passepartout i nogle af dem giver et vildt fint look synes jeg.

Her kan de forskellige plakater findes:

 

 

Rabatkode på 30 %

Posterstore har virkelig mange plakater og virkelig mange rammer, så der burde være noget for nærmest alle derinde. Jeg bruger ofte siden når jeg mangler inspiration og har også både lavet børneværelse og soveværelse med plakater og rammer derfra. Det er nemlig også priser de fleste kan være med på. Og med den følgende rabat på hele 30 % er det da med at slå til ;o)

Med koden julie30 kan I få 30 % rabat på plakater (eksklusiv selection-plakater) og rabatten gælder i 14 dage. 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret