Bagom bloggen, min uge i ord og billeder

unnamed
Hvor er det bare skønt at komme ud på den anden side af de satans skoldkopper. De gjorde forrige uge hård for os, den stod på mange hjemmedage, som efterfølgende har givet mig lidt ekstra at catche up på. Man bliver bare lidt træt af, hele tiden at skulle underholde, høre på skrig og skrål, og have en unge klistret på en (som intet vil). Men nu er energien tilbage, Noah er glad igen og jeg arbejder på højtryk for at nå de tabte ender.
Til de nysgerrige, deler jeg her et indlæg over min arbejdsuge i denne uge. Jeg har for nyligt sagt op på mit fys-job, hvor jeg ellers var onsdag og torsdag. Men hvis jeg skulle nå at realisere alle mine andre projekter, idéer og drømme, måtte jeg have mere tid. Så det har jeg fået nu, enormt lækkert. Men virkelig også angstprovokerende sådan rent økonomisk. Wow man skal have is i maven med det her selvstændige arbejdsliv, jeg skal pludselig skaffe alt selv nu og er på ingen måde sikker på at kunne betale husleje de næste måneder frem. Det kan jeg godt mærke, presser mig lidt. Måske man vænner sig til det ;o) Lidt om min uge..
Mandag startede ud med en omgang Shape undervisning i YO, efterfulgt af opstart af nyt barselforløb. 11 friske mødre blev tæsket lidt igennem, og jeg fik lov til at holde en masse små søde bebser undervejs. Mandag bød også på en personlig træning og en akupunktur behandling. Mandag eftermiddag var jeg til et lækkert event på Pure Nature Spa og Wellness i Beder, sammen med 10 andre søde bloggerdamer. Vi hørte en masse om sunde mælkesyrer fra Lactocare og fik hver 30 minutters behandling. Så dejligt.
unnamed

Billede fra barselsforløb

unnamed

Billede fra Lactocare aftenen med lækre blogger-kvinder

Tirsdag havde jeg atter 2 seje klienter til personlig træning, og så fik jeg arbejdet en del på bloggen. På næste tirsdag kommer der nemlig et filmhold hjem i mit køkken, hvor jeg skal have 5 opskrifter klar der skal filmes. Så de er blevet forberedt og testet igennem. Desuden har jeg en kostvejledning over mail til en sød pige, som bor i København. Så hende arbejdede jeg også en masse på i tirsdags. Om eftermiddagen var jeg til møde på café Fika, omkring et lille samarbejde I vil høre mere om snart :o). Ellers har jeg fået filmet nogle hjemmetræningsvideoer til jer (bl.a. dette program)
hhjemme

Fra tirsdags-trænings-indlægget

Onsdag startede dagen på Streetcoffee med lidt mere computerarbejde. Jeg vælger rigtig ofte den kaffebar, da de laver byens bedste boller og så er der bare så hyggeligt. Så kørte jeg ellers til Horsens, for at besøge søde Susan Milo og en endnu sødere lille ny Sofia. Susan have bagt lækre boller til os, og det var så hyggeligt at se hendes skønne pige. Onsdag fik jeg udgivet et indlæg omkring Janes nye bog og en opskrift herfra, og onsdag aften stod på holdundervisning i YO.
dsc00815

Indlægget med boganmeldelsen

Torsdag morgen startede med en omgang yoga, efterfulgt af en personlig træning. Derefter stod den på hjemmearbejdsdag, hvor jeg bl.a. har fået skrevet et par blogindlæg, svaret en masse mails, forberedt weekendens pt. piger, som skal starte nyt forløb. Så var jeg på posthuset og hente lækre pakker. En ordentlig pakke med krydderier fra Santa Maria, da jeg skal udvikle et par opskrifter for dem. Plus den lækreste kaffemaskine fra Nespresso, som en af jer snart får mulighed for at vinde.
unnamed

Lille Noah foran vores elskede vugger.

Fredag. Idag arbejder jeg hos Maya, jeg har brugt dagen ind til nu på at færdiggøre pigerne, jeg skal starte op med i morgen. Jeg har fået lavet en madplan, som kommer ud på søndag. Nu vil jeg forberede et indlæg mere, ordne lidt praktisk ift. fakturaer og regnskab, selvfølgelig hyggesnakke lidt med Maya og så ellers hente lille Noah i vuggeren og tage hjem til min mor i Silkeborg
I morgen smutter jeg lige retur til Aarhus for at køre en holdundervisning og veninde-personlig træning. Synes faktisk det er ret fedt med de her veninde-træninger, pigerne får det billigere, de får en oplevelse sammen og bruger hinanden under træningen. Ellers skal jeg bare tilbage til Silkeborg igen, for at hygge en masse med familien. Søndag står på endnu mere hygge og en masse madlavning, da vi skal i fotostudie mandag aften og skyde en masse billeder til kogebogen.
unnamed

Søde Stinna der poser så fint med vores pandekager til morgenmadskapitlet

Det var lidt fra mig og min uge. En skøn én af slagsen! 🙂 Håber også I har haft nogle dejlige uger.
Knus Julie
 
 

Kommentarer

  1. Hej Julie
    Da I skulle købe cykelhjelm til din søn, målte du da hans hovedomkreds og købte hjelmen på nettet? Og har du råd til valg af størrelse? Vi skal nemlig til at købe en hjelm, da den vi har er elendig at tage på og af.

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret