Mandagsinspiration uge 45

Så blev det mandag og dermed tid til lidt mandags-inspiration til den kommende uge. Igen har har jeg sat lidt opskrifter på hver af de her kategorier. En gryderet eller simreret, en suppe, en salat og en form for “junk” ret, som kunne være pizza, burger, hotdogs og lignende. En pastaret, en madpandekager eller vaffelopskrift og en æggetærte eller tærteopskrift. Selvfølgelig er retterne i tråd med alt andet jeg laver, så der er masser af grøntsager i. Jeg har også forsøgt at vælge retter ud fra sæson. Jeg håber det kan bruges og at I får lyst til at prøve nogle af opskrifterne af, ellers lagde jeg også en madplan op igår – den kan findes her! Rigtig god uge.

 

Inspirationsmandag – retter du kan lave i denne uge

 

  • Ugens gryderet/ simreret:

Mørbradgryde med chorizopølse og parmaskinke

  • Ugens pastaret:

Cremet pastaret med peberfrugtsauce

  • Ugens suppe:

Mexicansk suppe med kylling 

  • Ugens salat:

Bulgursalat med sød kartoffel, granatæblekerner og mynte 

  • Ugens tærte/ æggekage:

Porretærte med krydret chorizopølse 

  • Ugens madpandekage / vaffelopskrift:

Fajitas med kylling og lækre dips

  • Ugens junk:

Sandwich med æggesalat og grøn mayo

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret