Lidt om forkølelse, forebyggelse og lindring af symptomer

Reklame

 

Echinaforce som forebyggelse og behandling af forkølelse

 

Jeg er blevet overbevist fra mine søde Collab kollegaer om at jeg bare MÅ prøve det her til efterårets og vinterens forkølelser. Vi kom nemlig til at snakke lidt om diverse slags naturmedicin, man nu kan tage for at helgardere sig mod en forkølelse. Pigerne svor til det her og fik mig overtalt til at give det et forsøg her hen over efteråret. Hvad der så er lidt pudsigt er at A. Vogel, der står bag Echinaforce efterfølgende kontakter mig om hvorvidt jeg vil lave et samarbejde. Så den lå lidt til højrebenet og jeg har faktisk glædet mig lidt til at teste produkterne af, da mine forventninger var ganske høje.

De fleste kender sikkert til A.Vogel, jeg har da også hørt om og set deres produkter mange gange før, men jeg har faktisk aldrig brugt dem. Men det har jeg så nu. Heldigvis har jeg (syv-ni-tretten) ikke været ramt af en forkølelse endnu, men jeg har taget Echinaforce forebyggende her på det seneste og ind til videre har det fungeret glimrende. Echinaforce forebygger nemlig forkølelse, så man med fordel kan tage det inden man bliver sløj. Det kan dog også lindre, hvis man allerede er ramt af en forkølelse. Det er også en rigtig god idé at fortsætte med at tage det et stykke tid efter, at forkølelsen har sluppet sit tag i dig. Tit kan man komme lidt for hurtigt tilbage til hverdagen, og så er det, at forkølelsen rammer på ny. På denne måde kan du forebygge et nyt angreb og komme helt ovenpå igen.

Echinaforce er orale dråber der kan tages i et glas vand, eller blot på en teske. Dråberne er til lindring af lettere forkølelsessymptomer eller til forebyggelse. De smager helt udemærket, meget neutralt og det er nemt at dosere og bruge.

 

Immunboostende drinks

Ud over at tage Echinaforce, kan du jo også spise og drikke dig til immunboostende madvarer og drinks. Her kommer to slags drikkelse, en kold og en varm som jeg laver af og til.

På billedet her ses produkterne fra Echinaforce samt et glas med koldt vand, agurkestrimler og citron – en af mine favorit måder at pimpe mit postevand på. På skærebrættet har jeg frisk gurkemeje, ingefær, mynteblade og øko citron. Forslag til en varm drikkelse kommer nemlig nedenfor.

 

Så var der den der varme drink – jeg har her brugt frisk ingefær og gurkemeje, begge dele skæres i tynde skiver. Begge dele er økologiske, så jeg blot kan bruge det med skrællen på. Desuden har jeg kommet hele økologiske skiver citron i og friske mynteblade. Det smager både godt, det er hammer sundt og så er det en ganske pæn drikkelse. Og hey – kom endelig nogle dråber Echinaforce her i. Hvis du er til det lidt sødere, så tilføj også honning eller agavesirup.

Altid på lager

Man kan jo blive ramt af en forkølelse hele året rundt, om det er i skiftene mellem årstiderne hvor man ikke lige har været helt forberedt med varmere tøj. Om det er en enkelt solrig dag midt i en ellers kold årstid, hvor man lige tænker at man godt kan smide noget overtøj. Eller om det er en aircondition midt i sommerferien der har medført forkølelsen. Så det er da en ganske god idé altid at have et lager af produkterne liggende. Ofte kan man jo mærke når noget er på vej, med lidt kriller og øm hals, her er det især en god idé at tage dråberne, som kan holde forkølelsen væk.

Indlægsseddel og praktiske informationer

Da Echinaforce er et naturlægemiddel, bør man læse indlægssedlen. Så for en god ordens skyld citerer jeg lige Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat).

Pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse.
Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 %
Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bindevævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupression. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.

 

Hvad siger I ?

Har I erfaringer med de her produkter? Er det noget I også altid har brugt lige som de andre piger? Hvis ikke I kender til det, håber jeg det har kunne bruges – måske hjælpe jer med at holde forkølelsen væk.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret