Jordbær-gulerods “yoghurt” med toppings

 

 

Jordbær-gulerods “yoghurt”

 

Her er et lille alternativ til den klassiske yoghurt. Denne her er lavet på frosne jordbær,  gulerod, banan, lidt basilikum, avocado og vand. Den smager virkelig godt og er så nem, da det hele bare skal blendes. Det lyder måske lidt skørt med den friske basilikum, men jeg elsker kombinationen af jordbær og basilikum, det skal I virkelig prøve. Avocadoen her i er frossen, man kan nemlig købe en pose med frossen avocado i Kvickly, så smart. Men den kan selvfølgelig sagtens bruges frisk. Til gengæld er bananen her ikke fra frost, omvendt kan den dog sagtens bruges frossen også.

Hvis du kommer mere vand i, får du din smoothie tyndere og mere drikke-agtigt. Du kan også bruge knap så meget vand og få den mere yoghurt-lignende som jeg har her.

Håber det kan bruges. Hvis du ønsker en granola oven på, vil jeg anbefale denne her.

Jordbær-gulerods yoghurt

Opskrift til 2 små portioner

Forberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Ingredienser

  • 5 store frosne jordbær
  • 1 gulerod
  • 1/2 banan
  • 1 lille håndfuld basilikum
  • 1/2 avocado
  • 2 dl vand

Sådan gør du

  1. Kom det hele i en blender og kør til det er en cremet masse
  2. Hæld det i skåle og top med det du ønsker. Jeg har brugt lidt afskallede hampefrø, mørk chokolade og granatæblekerner her samt et lille blad basilikum for pyntens skyld

Bedøm denne ret

Andre slags morgenmad, som kan spises med ske – gerne med granola hen over:

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret