Inspirationsmandag (uge 39)

Som noget ret nyt her på bloggen, har jeg indført inspirations-mandag, som sjovt nok kommer ud hver mandag. Det skal blot være et lille pluk af opskrifter, som måske kan inspirere til jeres uge. Måske der er en eller flere retter fra listen som I vil forsøge jer med i ugen.

Man kan jo også vælge at følge med på madplanerne, hvor jeg har valgt 4-5 retter ud til jer, sat på de forskellige dage. Og hvor der medfølger en indkøbsliste også. Denne her er lidt anderledes, da der er 7 kategorier, som jeg hver mandag vil smide en opskrift på.

F.eks. er der altid en gryderet eller simreret, en suppe, en salat og en form for “junk” ret, som kunne være pizza, burger, hotdogs og lignende. Selvfølgelig er retterne i tråd med alt andet jeg laver, så der er masser f grøntsager i. Jeg har også forsøgt at vælge retter ud fra sæson. Jeg håber det kan bruges! Rigtig god uge..

 

Inspirationsmandag – retter du kan lave i denne uge

 

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret