Billedevæg på børneværelse

Reklame

Indlægget er lavet i samarbejde med Posterstore

 

Billedvæg på børneværelset

 

Jeg har modtaget en masse smukke plakater og rammer fra Posterstore, og har nu fået hængt lidt op på drengenes værelse. Jeg har lavet en mindre billedvæv til dem med 6 billeder i forskellige størrelser og med forskellige rammer. Dog er alle plakaterne sådan lidt blålige i det, hvilket jeg synes giver lidt ro i det ellers lidt rodede / mixede univers en billedvæg netop kan give. Jeg vil gerne at børneværelset skal være hyggeligt og barnligt og indbyde til leg og kreativitet. Men samtidig vil jeg også gerne skabe lidt ro over det – da de også sover i rummet. De plakater jeg har valgt, synes jeg virkelig er fine og lever op til begge mine krav. At mikse lidt guldrammer med sorte rammer samt komme et passepartout i nogle af dem giver et vildt fint look synes jeg.

Jeg har selvfølgelig selv udvalgt de posters og rammer jeg bedst kan lide (ikke noget problem), men jeg har faktisk også SELV hængt det op. Og det kan godt være dig der læser med er en ørn med en boremaskine og et vatterpas. Men ikke jeg! Så jeg fik lige en smule undervisning af Mads i hvordan man borer, bruger rawplugs, vælger skruer og alt det der og har nu selv præsteret at få denne væg til at se ganske fin og hyggelig ud.

Med koden julie30 kan I få 30 % rabat på plakater (eksklusiv selection-plakater) og rabatten gælder i 14 dage. 

  

Miljøet er vigtigt for os på Poster Store. Alle vores plakater er
trykt på papir, der bærer FSC miljømærket for ansvarligt
skovbrug. Vores trykkeri og all produktion af plakater bærer
Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i
Europa.

Trykt på premium papir af høj kvalitet, vores plakater har også arkiv egenskaber, dvs. de bliver ikke gule over tid.

Vores rammer kommer i en bred vifte af smukke finish. Vi tilbyder forstærkede aluminiums rammer i skinnende guld, kobber, sølv og mat sort. Til træ rammerne har vi ægte eg og valnød samt fyrretræ med sort og hvid finish til et klassisk look.

Alle vores rammer har akrylglas. Det har de samme smukke reflekterende egenskaber som glas, mens de er lettere, brudsikkert og krystalklart.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret