Madplan uge 20

Så er det jo næsten uge 20, og en dejlig uge er netop gået – den har virkelig stået på tilretning af den nye blog her for mit vedkommende. I den kommende uge kan du glæde dig til en aften med pas-dig-selv-mad (et fad med pasta, grøntsager, kylling og en hjemmeavet ærtepesto som blot skal passe sig selv i ovnen), der er en tærte lavet på en bund af revet kartoffel, gulerod og ost sammen med lidt grønt og en humus. Desuden finder du en marokkansk rødbedesalat, kyllingeburger med humus og chilimayo, og en nordafrikansk ret kaldt shakshuka på denne uges madplan.

Planen her rækker til 3-4 personer (alt efter hvor meget I spiser). Jeg håber I får en skøn uge 20 – måske den bliver lidt lettere, nu hvor aftensmaden til hele ugen er planlagt, og indkøbslisten også følger med.

 

Madplan uge 20

 

 

Indkøbsliste

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret