Vegetarisk madplan (uge 17)

Jeg spurgte ud på min instagram forleden om der mon var nogle ønsker til de her madplaner. Nogle retter jeg burde indføre noget mere eller lignende. Rigtig mange af jer var vildt interesseret i flere vegetarretter. Så nu prøver vi med en hel uge med kødfrie grønne retter. Jeg håber I kunne have lyst til at prøve retterne af. Hvis du (eller din mand) ønsker kød, kan man jo sagtens erstatte veggiedeller med nogle kyllingebryst man steger. Det kan også være man synes lidt ristet parmaskinke eller chorizopølse passer til æggekagen. Det styrer I bare helt selv.

Madplanen indeholder retter svarende til ca. 2 voksne og 2 børn. Eller 2 voksne med rester til madpakkerne. Alle retterne er nemme at lave og ingredienserne hertil kan købes i dit lokale super marked. Der er fokus på at genbruge rester, så et madspild undgås og så er der fokus på at få en masse skønne grøntsager.

Snup hele indkøbslisten eller vælg et par retter ud, og så er det ellers bare i gang. Rigtig god uge 17 og god fornøjelse i køkkenet.

 

Madplan uge 17 – grønne kødfrie retter

 

 

Indkøbsliste

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret