Ugens madplan: rødbedetærte, koteletter i fad, spinatpandekager og kyllingedeller

Så er madplanen på banen igen, denne gang med en omgang koteletter i fad med en masse grønt, spinatpandekager med kylling og grønt, en rødbedetærte med gedeost og valnødder, og nogle kyllingenuggets med ærtedip, bønnefritter og let salat. Alle retterne er lavet til 4 personer. De steder jeg har skrevet “lav dobbeltportion”, er så der er rester til dagen efter. Det kan du selvfølgelig bare lade være med, hvis du ikke orker rester. Men det er da super nemt (og billigt) ikke at skulle i køkkenet hver aften. Det kan jo også gemmes i fryseren til en anden god gang.

Indkøbslisten som følger med er lavet ud fra at du laver de her dobbeltportioner.

Rigtig god fornøjelse med det, og god uge 16 til dig!

 

Madplan uge 16

 

 

Indkøbsliste

Kommentarer

  1. Hej Julie,
    Tak for en skøn blog 🙂
    Når du i madplanerne foreslår, at retterne laves dobbelt, er det så indberegnet i handlelisten? 🙂

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret