Rejecocktail

Rejecocktail

 

Rejecocktail er jo noget der hører påsken lidt til, så jeg har skyndt mig at grifle opskriften ned så den var klar til årets påskefrokoster. Jeg lavede denne her rejecocktail i sidste uge, da jeg (lidt for sent måske) kom i tanke om at jeg burde lave flere påskeopskrifter til bloggen.

Denne rejecocktail er ret luksus. Den kan selvfølgelig forsimplet en del, og nogle af råvarerne kan sagtens undlades. Men hvis du vil forkæle dig selv og dine gæster lidt ekstra, så er denne version virkelig virkelig skøn. Det er med rejer, rogn, avocado, en hjemmerørt thousand iland dressing, frisk dild, agurk og grønne asparges.

Opskriften her rækker til 3 små anretninger, som jo ville være perfekte som en del af en påskefrokost. Ellers ville de altså også gå super godt til en forret, hvis til de lune aftener på teressen i sommeren. Sådan en sag skal selvfølgelig helst nydes sammen med en god skive brød og et iskoldt glas hvidvin.

 

Tilbehør

Jeg har en opskrift på et lækkert franskbrød her. Dressingen her rakte til noget mere end de 3 glas. jeg brugte den bl.a. også til de her stjerneskud

Ift. påskefrokosten, så udgav jeg i fredags et indlæg fuld af idéer til hvad du kan komme på dit påskebord. Jeg håber du kan få lidt inspiration i det og rigtig god fornøjelse med denne rejecocktail.

Rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail

De kan sagtens forsimplet en lille smule de her rejecocktails. F.eks. kan de grønne asparges eller avocadoen undlades. Hvis det virkelig skal være nemt, kan dressingen jo også sagtens købes færdiglavet. Men jeg må sige at kvaliteten daler lidt ved at købe denne. Det er virkelig lækkert med en hjemmelavet dressing, og denne er altså slet ikke så svær. Desuden er det jo langt sundere når man laver alt fra bunden selv.

Hvis du vil se flere madbilleder og få endnu mere madinspiration, er du altid velkommen til at følge med ovre på min Instagramprofil.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret