Indretning til stuen, drømme og ønsker

Drømme og ønsker til vores stue

Jeg ved ikke om der sidder andre derude i min situation, hvor man fornyligt er flyttet ind i sit nye hjem. Et hjem man længe har ventet på og som man endelig får lov til at indrette. Men så sker det mega belastende at man har brugt alle sine kroner og ører på selve huset, i vores tilfælde på en hulens masse renovering. Så indretningen må være med alle vores gamle møbler og nips. Det er simpelthen så frustrerende at man har det her nye lækre rum, men kun kan indrette med gamle ting man egentlig sket ikke ønsker at hive med videre ind i huset.

Jeg har her samlet alle mine ønsker og drømme for vores stue. Jeg har sikkert mange flere, som jeg ikke vidste jeg havde. Men her er et udpluk i hvert fald. Om det fungerer som en ønskeliste for mit eget vedkommende, som jeg kan vende tilbage til den dag jeg vinder i lotto. Eller om I kan bruge inspirationen, hvis du skulle stå og mangle indretningsidéer – det ved jeg ikke. Men jeg håber da klart I kan få noget ud af indlægget også. God shoppelyst! Og så lige for god ordens skyld, indlægget er (desværre) ikke sponsoreret. Jeg har købt det hele selv – men hvis du sælger Wegner stole eller andet lækkert, så skal du være så velkommen til at sende mig en (eller 6) ;o)

 

Spisebord og stole

Nu har vi boet her i 8 måneder og vi bytter lige så stille møbler ud og tilføjer lidt nyt. Vi har købt nyt spisebord og jeg har faktisk også bestilt nye spisebordstole. Ikke min førsteprioritet, men nogle lidt billige nogle af slagsen, simpelthen fordi dem vi har nu er så tæt på at knække sammen. Min største spisebordstole-drøm er de her Y stole fra Wegner, allerhelst i sort. Men jeg har desværre ikke 6.300 kr. pr. stol. Bordet her er et en kammerat har lavet til os, han er snedker og har denne instagramprofil.

Vi har lavet billedevægge, igen har jeg en lille drøm om at skifte et par stykker ud med mallerier, så det hele ikke er plakater. Men det må blive på et andet tidspunkt. Her er vores spiseplads lige pt. Se evt. indlægget omkring billedvæggen her og få farvekoden på væggen.

Indbygget reol og brændeovn

På billedet ovenfor har jeg følgende drømme: at få bygget os sådan en reol her rundt om vores dør – det ville være vanvittigt smukt. I ved, på hele den væg der hvor kurven står rundt om døren. Sådan én har den nette sum af 15.000-20.000 kr. og bliver derfor ikke aktuel lige pt. Jeg ønsker mig også virkelig meget en brændeovn, allerhelst én bygget ind i skorstenen, så den skal være der hvor den lille kommode og billedet er nu. Men den koster jo også kun små 40.000 kr.

Fjernsyn og skænk

Så står vi og ønsker os et nyt TV, et som kan hænges op (vores er så gammelt det kun kan stå på sin grimme fod) – her har jeg egentlig ikke nogen præferencer, Mads er teknik chefen herhjemme. Jeg vil bare gerne have det kan hænges op. Nedenunder TV´et har Mads fundet et møbel med indbyggede højtaler som han er helt skudt i. Det er også ganske pænt, så den hopper jeg gerne med på. Men igen, er det bare alt for dyrt til vores budget lige nu, det koster 15.000 og er dette.

Sofa og sofapuder

Så er der sofaen.. Den vi har nu er ganske neutral og man sidder super godt i den, derfor har det ikke stået på førstepladsen ift. indretningsønsker. Men det er klart et ønske anyway. Kravet til vores kommende sofa er at den skal være stor nok til at rumme os alle og den skal være behagelig. Vi har snakket om en i velour eller læder. Måske én i enten en lidt varm farve, sådan lidt rav-agtigt. Ellers måske mere ovre i navy farve. Kom endelig med forslag. Man kunne jo smide lidt varm-farvede puder i den, evt. i velour eller læder.

Sofaborde og tæppe

Jeg har også bestilt nye sofaborde, dette grønne marmorbord fra House Doctor og dette, som også kan bruges til opbevaring. Under disse borde drømmer jeg om et kæmpe stort og dejlig blødt tæppe. Men ind til jeg en gang bliver mangemillionær, kører vi med dette, som jeg også har bestilt. Glæder mig til at få det leveret, så skal jeg nok vise jer billeder.

Gardiner

Gardiner, dem vi har nu er nogle vi har overtaget da vi købte huset. De er helt sikkert 30 år gamle, de er i hvert fald sygt beskidte (og kan ikke vaskes, da de hænger fast på den skide bøjlestang). De falder ned og er møgirriterende at køre op og ned. Men de er også ret neutrale, hvorfor vi godt kan leve med dem lidt endnu. Til vores dobbeltdør ud til terrassen kunne jeg godt tænke mig nogle ala de her.

Nips, lamper og vaser

Så er vi snart igennem de større møbler, nu gælder det nips – som vi helt sikkert også mangler (hvis du spørger mig). Mads mener hundrede at alt vores gamle lort er godt nok. Jeg trænger til fornyelse ;o)

Her drømmer jeg om denne møgflotte lampe, denne vildt dekorative og sindssygt dyre vase som selvfølgelig altid skal indeholder smule friske blomster. Denne her shop indeholder virkelig mange fine små skåle, f.eks. har jeg et crush på skåle der har forme som citroner, muslinger og blomster. Gerne i gule, orange og lyserøde nuancer. Sådan en japansk skønhed her ville også pynte pænt.

Har I nogle tilføjelser på møbler og nips jeg bare må eje, som jeg kan drømme og fantasere om? Det kan også være super fede shops fysisk og allerhelst på nettet (bor jo ikke i København). Fyr endelig løs, tak.

Og lige en sidste ting, – hvis ikke I allerede følger med hos min søde og dygtige kollage Louise. Så gør det lige! Hendes blog er mortilmernee.dk og hendes instagram hedder det samme. Det er hende der bl.a. har givet mig en masse inspiration til hvad jeg går og drømmer om, hun er så god til det med farver og nips 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret