De 10 bedste fra marts

Så gik marts måned og jeg har taget et hurtigt tilbageblik på min trafik og mest læste indlæg her på stedet. Måske det kun er interessant for én selv, men hvis du skulle være nysgerrig – så deler jeg lidt her.

I marts måned har der været 100.343 forskellige mennesker forbi bloggen og der er blevet åbnet 342.129 indlæg. Det er egentlig helt tosset store tal og jeg er så glad! Mange tak til alle jer der læser med og afprøver mine opskrifter. De her rigtig mange åbninger har fordelt sig over mange forskellige indlæg. Men der er alligevel 10 opskrifter som har været mest populære. De første tre er lidt ældre opskrifter som ligger godt på google, og som altid har været populære inde på min blog, det er helt klassiske nemme og sunde aftensmads-retter.

4. 6. og 8. pladsen er alle tre nye indlæg om er udgivet midt/ sidst i marts. Så de har egentlig kun haft en uge eller to til at snige sig op på top 10 for hele måneden. Men de blev altså også ret gode, især nuggets og lagkagen synes jeg.

Mine personlige favoritter fra listen må næsten være nr. 4, 7 og 10. Især plads nummer 7 laver vi rigtig ofte herhjemme og jeg elsker den ret.

 

De 10 bedste i marts

 

  1. Thaisuppe med kylling, grøntsager og nudler –> det her er verdens bedste suppe, den smager af meget, men uden at være stærk. Den er med masser af bid og fylde. Den mætter godt og er super nem at lave. Lav gerne en kæmpe portion som fryses ned.
  2. Indisk dahl med kylling –> denne her dahl er egentlig en gammel opskrift, som først er blevet sådan rigtig populær på det seneste. Hvis du vil se en step by step video over opskriften, findes den i min bio på instagram
  3. Pikant kylling i fad –> en opskrift fra vores kogebog hverdagsfavoritter. Denne her ret er så børnevenlig og dejlig nem. En klassiker til børnefamilien
  4. Kyllingenuggets –> en helt ny opskrift her på stedet, som I har taget helt vildt godt imod
  5. Red thai coconut curry –> en opskrift jeg lavede i samarbejde med Santa Maria. I indlægget er der to andre virkelig skønne hverdagsretter også.
  6. Babyvenlig blåbærmuffins –> her er en snack som er helt perfekte til de små. De er bløde og nemme at holde ved. De er uden sukker og andre madvarer babyer ikke må få.
  7. Indonesisk kylling i fad –> min egen favorit fra listen. Har I ikke prøvet denne ret, så gør det lige ;o)
  8. Chokoladelagkage –> en opskrift jeg lavede i samarbejde med Mocca Master. En vanvittig lækker, syndig og knap så sund chokoladekage som passer helt perfekt til fødselsdage og andre mærkedage
  9. Koteletter i fad – godt med grøntsager –> en ældre opskrifter på en rigtig mormorklassiker, som alligevel har fået et lidt nymoderne og sundt tvist
  10. Makronkage –> her er en af min mormors opskrifter. Denne makronkage er bare vanvittig lækker og kompakt.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret