Ugens madplan: Fajitas, red thai curry og pasta med fløde og hvidløgsstegte rejer


En madplan er nu klar til uge 11. I denne uge er der en lynhurtig pastaret med laks og pesto på programmet samt en thairet med kylling og grøntsager, serveret til ris. Der er tortillas med fajitasfyld og endnu en lækker pastaret med fløde, hvidvin og hvidløgsstegte rejer på planen. Jeg håber det lyder som noget for dig og din familie.
Madplanen passer til 4 personer, ca. 2 børn og 2 voksne og alle retterne er super nemme og hurtige at bikse sammen. Her medfølger også en indkøbsliste, så du nemt kan få handlet ind til hele ugen. Den er igen lavet med tanke på at genbruge de ingredienser der bliver handlet ind, så man så vidt muligt undgår madspild. Gør din uge 11 super nem og snup både opskrifter og indkøbsliste, selvfølgelig helt gratis.
God fornøjelse i køkkenet.
 

Madplan uge 11

 

 

Indkøbsliste:


Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret