Ugens madplan: indisk dahl, speltsalat med krebsehaler, chili con carne og enchiladasfad


Så er der endnu en madplan på stedet, 4 nye retter som rækker til hele næste uge. Du er fri for at lægge hovedet i blød hver eneste dag, du slipper for at handle alt for mange gange i løbet af ugen og så sparer du en del tid og penge. Jeg har nemlig fokuseret på at undgå madspild, genbruge retter og råvarer – så du ikke skal stå i køkkenet hver aften. Nogle af aftenerne er det bare at varme rester op, og så skulle ingredienserne gerne gå lidt igen, så du ikke skal handle alverdens.
Næste byder på lidt mexicansk nemt hverdagsmad, både en KLASSISK CHILI CON CARNE serveret med guacamole og naanbrød & så et ENCHILADASFAD med kylling, bønner, majs og en krydret varm tomatsauce – gratineret med ost i ovnen, serveret med en avocadosalsa. I en helt anden boldgade er der en SPELTSALAT MED KREBSEHALER, avocado og frisk dild. Og så kan du glæde dig til en af bloggens mest læste opskrifter: INDISK DAHL MED KYLLING.
Planen passer til 4 personer, ca. 2 børn og 2 voksne og alle retterne er super nemme og hurtige at bikse sammen. Her medfølger også en indkøbsliste, så du nemt kan få handlet ind til hele ugen.
Håber du vil give den et forsøg.
Se evt. også sidste uges madplan lige her

Madplan uge 10

 

 

Indkøbsliste


Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret