HUSK Psyllium mavebalance på din havregrød
I sidste uge havde jeg en filmmand på besøg, da jeg har været medvirkende i en videoreklame for HUSK Psyllium Mavebalance. Jeg skulle være med i 3 små videoer, som hver især fortæller om mælesyrebakterierne samt viser hvilke produkter det findes i og hvordan man kan spise det. Jeg er selv lidt spændt på at se videoerne. I indlægget her vil jeg lige uddybe hvorfor de her små frøskaller er så gode for maven.
HUSK psyllium mavebalance er et kosttilskud som bidrager til en normal fordøjelse og tarmfunktion. Måske du kan se på billedet med havregrøden at jeg har drysset de her små frøskaller ud over. De smager ikke af noget, men de er vildt effektive da de kan absorbere op til 40 gange sin egen vægt i væske. Det gør at de bliver til en geleagtig konsistens. Desuden hjælper den til at stimulere tarmens naturlige bevægelser og derved sætter gelen gang i maven.
Ved at spise det her kosttilskud tilfører man mælkesyrebakterier til ens tarmflora, samt øger indtaget af kostfibre. En stor del af Psyllium frøskallerne består af kostfibre og er gode for maven, da mavens tømningshastighed f.eks. sænkes. Det betyder at maden opholder sig i maven i længere tid og derfor fylder mere i maven og bidrager til følelse af mæthed.
HUSK psyllium frøskaller fås både i kapsler og som de her frøskaller i pulverform. Rundt om mælkesyrebakterierne er der en hinde der beskytter mod den lave pH i maven. På den måde når flest muligt af mælkebakterierne levende ned til tarmen. Frøskallerne findes både i bøtter, men også i små doseringsbreve, som gør det lidt nemmere at have det med på farten.
Nu siger jeg de ikke rigtig smager af noget, hvilket er glimrende hvis det f.eks. skal drysses over havregrøden. Men kan kan nu også få det med smag, f.eks. findes det med solbærsmag. Det kan hældes i et glas juice, eller det kan drysses over f.eks. yoghurt eller grød. Jeg foretrækker en af de sidste. Jeg har drysset det over en havregrød og toppet det med lidt passionsfrugt og friske bær. Tilsæt evt. også kanel, en klat smør eller lidt peanutbutter over din grød hvis du ønsker mere smag.
Voksne og børn over 12 år bør tage 2 teskefulde 2 gange dagligt​.
 Det er vigtigt at drikke rigeligt med væske ved siden af, da det jo netop binder meget væske og dermed kræver ekstra væske for ikke at skabe hård mave. Hvis det har fanget din interesse, kan du læse mere om produkterne her.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret