Endnu en billedvæg og en rabatkode til jer
Jeg har længe været i gang med projekt-billedvæg, eller nok nærmere billedvægge. Nu er vi så småt ved at være der, og her er lidt af det vi har fået smækket op. De her plakater hænger i vores kælder, lige når man kommer ned af trappen. Nogle af plakaterne her er fra Desenio, som er en hjemmeside med et kæmpe udvalg af plakater og rammer. De to store plakater på væggen er fra Plakatn og den lille med dråberne er jeg faktisk lidt i tvivl om, den har vi haft i evigheder. Men Den hvide plakat, den med skyerne og den med fuglene er fra Desenio. Det fede ved denne shop er at udvalget er enormt, priserne er til at være med på, og der er hurtig og gratis levering (når man køber over 199 kr – hvilket man nemt gør). Nu har jeg desuden fået en rabatkode til jer på 25 % som gælder fra og med 12-14.marts. Dog ikke til rammer og dem der hedder “handpicked, collaboration og personlige plakater” men der er virkelig mange andre derinde. Koden er juliebruunsblog

Inspiration til billedvæg

Vi flyttede jo i hus i August 18, og der er altså temmelig mange vægge i sådan et hus som skal fyldes ud. Vi kom fra en lejlighed, hvor vi ikke havde specielt meget på væggene og det vi havde var måske også noget vi trængte til at skifte ud. Så i de sidste måneder har jeg brugt riiimelig lang tid på at undersøge markedet. Jeg har fundet meget inspiration på pinterest og instagram, og har besøgt et hav af butikker og hjemmesider som sælger plakater og rammer. Nu har jeg endelig fået købt mig en hel masse og har fået hængt lidt op på de forskellige vægge. Måske I også har luret med på min Instagram, her har jeg i hvert fald vist lidt frem.
Som sagt hænger billederne her i vores kælder, lige når man kommer ned af trappen. Jeg synes den er blevet super fin og den giver en vildt god kontrast til ens normale forventning til en kælder. Med højt til loft, gulvvarme, nye trægulve (laminat), nypudsede vægge og lofte virker den bare slet ikke så kælderagtig. Så den fortjener også en fin billedvæg med fine plakater.
Her ses de, nedenunder billedet har jeg linket til de specifikke plakater.

〈 FIGURATONE PLAKAT 119 kr. 〉

〈 COTTON CANDY SKY PLAKAT 109 kr.〉

〈 EUCALYPTUS BRANCH TWO PLAKAT 179 kr. Billedet her er fra vores stue〉

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret