Ugens madplan: italiensk simremad, asiatisk spidskålssalat og pita med köfte


En ny uge står for døren og dermed også en ny madplan på programmet. I sidste uge var der lidt ældre retter fra bloggen på, i denne uge har jeg modsat valgt nogle af de nyere retter frem til jer. Hvis du vil se sidste uges madplan, kan den findes her!
I denne uge kan du glæde dig til pastasalat med pesto, kylling og salte peanuts, en asiatisk spidskålssalat med and (kan sagtens undlades eller erstattes med kylling), italiensk simremad med oksekød og hjemmebagte pitabrød med haydari og köfte.
Generelt om mine madplaner, kan jeg sige at de rækker til 2 voksne og 2 mindre børn (der spiser knap så meget), lav gerne dobbeltportion, for at få det række længere, måske også til en portion til fryseren. Retterne er super nemme og ganske sund. Jeg har fokus på at genbruge råvarerne og spise rester, så det både gøres så billigt og så tidsbesparende som muligt. Derfor når der står “lav dobbeltportion”, har jeg sat dobbelt mængder på indkøbslisten.
Jeg håber I har lyst til at give planen et forsøg, velbekomme..
 

Madplan uge 9

 

 

Indkøbsliste


Kommentarer

 1. Dejlige opskrifter som altid ?
  Forresten så jeg en af dine stories på Insta, og kom til at tænke på, om du måske kunne fortælle hvilken røremaskine du bruger og om den kan anbefales?

  1. Hej Milena
   Mange tak skal du have.
   Jeg har en røremaskine fra Bosh, og den er jeg super glad for.
   Godt nok er min lyserød (måske ikke verdens kønneste neutrale farve), men den virker ;o)

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret