Pitapizza med serrano, pesto og mozzerella

pitapizza
pitapizza serranoPitapizza hvor alting er klarparat til at komme på. Dvs. ingen forberedelser på at lave sagerne fra bunden, her skal det hele blot samles

 

Pitapizza med serrano, ruccola, avocado, basilikumspesto og hjemmesyltede rødløg

 

Pitapizza er jo noget af det nemmeste man kan lave og så smager det virkelig godt. Denne her kombi tog 10 minutter, en redning til travle hverdagsaftener. Pitapizza er blot pitabrød man køber (for luksusudgave – lav dem selv, jeg har en opskrift på hjemmelavede pitabrød her). Man rister dem lige kort og kommer det fyld man bedst kan lide enten i brødene eller oven på – så det mere fungerer som pizza.

Jeg har smurt dem med en basilikumspesto (som også blot er købt). Ellers kunne man komme frisk ruccola, en god mozzarella, serranoskinke, cherrytomater og avocado over. Desuden kom jeg lidt syltede rødløg over, de er virkelig også nemme at lave og hvis man har dem i et glas i køleskabet i forvejen, kunne man lige så godt smide dem over også.

De her pitabrød er de bedste (købte) jeg har smagt. De er virkelig bløde og sket ikke tørre, som pitabrød næsten altid er. De er nærmest lidt søde i smagen og minder måske mest om Pågenbrød. De er fra Netto af mærket Premieur. Man kunne selvfølgelig også bage sine egne pitabrød, hvis det skal være helt luksus. Men så går lidt af nemheden væk, som jeg netop synes er så fantastisk ved denne spise.

Hvis du skal bage dem skal, så bag en kæmpe omgang og opbevar dem i fryseren til næste gang. Jeg har en opskrift på hjemmelavede pitabrød lige her. I den version jeg lige har linket til, er der virkelig også et lækkert fyld – tjek det lige ud ;o) Ellers har jeg en anden idé til et fyld til pitapizza – eller nok bare mere til pitaer. Nemlig mango-chutney kylling – helt perfekt i pita.

Her er nok til 8 styks (det er hvad pakken indeholder)

Pitapizza

Opskrift til 8 pitaer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

 • 8 stk. pitabrød
 • 1 glas basilikumspesto af god kvalitet
 • 1 pakke ruccola
 • 150 g god serranoskinke
 • 1 glas hjemmesyltede rødløg
 • 15 cherrytomater
 • 2 pakker god mozzarellaost
 • 2 avocadoer

Sådan gør du

 1. Tag dine pakker med mozzarellaost og læg dem i en skål med varmt vand (de er stadig lukkede). Efter et par minutter tager du dem op, klipper dem op og hælder vandet fra pakken fra. Læg dine let smeltede oste på et skærebræt og skær dem i skiver. Denne metode giver meget mere smag!
 2. Klargør fyldet ved at stille pestoen, skinken og rødløgene på bordet. Skyl ruccola og skær tomater og avocado i skiver. Stil osten på bordet og varm pitabrødene et par minutter i ovnen eller på en brødrister
 3. Saml pitaen ved enten at lægge alt fyldet oven på eller komme det i brødene

Bedøm denne ret

pitabrød
pita
Følg meget gerne med på min Instagram for flere opskrifter og mad-inspiration

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret