Ugens madplan: cremet pastaret, kartoffelsuppe, falafler og salat


Så er året rigtig skudt i gang, det samme er de her ugentlige madplaner. Gør det nemt for dig selv og hop med på bølgen, så slipper du for at lægge hovedet i blød hver eneste dag, du slipper for at handle alt for mange gange i løbet af ugen og så sparer du en del tid og penge. Jeg har nemlig fokuseret på at undgå madspild, genbruge retter og råvarer – så du ikke skal stå i køkkenet hver aften. Nogle af aftenerne er det bare at varme rester op, og så skulle ingredienserne gerne gå lidt igen, så du ikke skal handle alverdens.
Planen passer til 4 personer, ca. 2 børn og 2 voksne og alle retterne er super nemme og hurtige at bikse sammen. Her medfølger også en indkøbsliste, så du nemt kan få handlet ind til hele ugen.
Håber du vil give den et forsøg 🙂
Se evt. også sidste uges madplan lige her. 
 

Madplan uge 2

 

 

Indkøbsliste

 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret