Ugens madplan: vietnamesiske sandwiches, blomkålssuppe, spinattærte og pastasalat


Så er madplanen på banen igen, denne gang med en blomkåls-thaisuppe på menuen. En pastasalat med hjemmerørt pesto, fiskefrikadeller, vietnamesiske sandwich og en lækker tærte har også sneget sig ind. Alle retterne er lavet til 4 personer. De steder jeg har skrevet “lav dobbeltportion”, er så der er rester til dagen efter. Det kan du selvfølgelig bare lade være med, hvis du ikke orker rester. Men det er da super nemt (og billigt) ikke at skulle i køkkenet hver aften.
Indkøbslisten som følger med er lavet ud fra at du laver de her dobbeltportioner. Rigtig god fornøjelse med det, og god uge 5 til dig!
 

Madplan uge 5

 

 

Indkøbsliste


Kommentarer

 1. Lækker madplan.
  Jeg er tilmeldt så jeg får madplanen på mail, men de sidste par uger har jeg ikke fået den. Er det ikke mærkeligt? 🙂

  1. Hej Annie
   Det er fordi jeg nu har så mange tilmeldte, at man ikke længere kan sende dem ud gratis. Så jeg er ved at undersøge hvad mulighederne lige er så 🙂 Beklager mange gange. Håber snart de kommer ud igen på mail.

 2. Hej Julie
  Tak for en altid inspirerende madplan! Suppen skal hvert fald også på menuen hos mig i morgen ? Jeg har lige et andet spørgsmål: kan det passe, du ikke har trukket en vinder i din konkurrence om fiskeolie? Eller er det bare mig, der har overset det? ?
  God søndag!
  Knus Anne

  1. Hej Anne
   Hvor dejligt du kan bruge det 🙂
   Håber suppen smager dig så.
   Jeg har trukket en vinder af konkurrencen 😉

Vis alle kommentarer (6)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret