2019 tilbageblik

2019 tilbageblik. Det er efterhånden en tradition at jeg kigger tilage på året når det er ved at være gået. Her et tilbageblik på dette dejlige år!

2019 tilbageblik

Det er efterhånden ved at være en lille tradition herinde, at jeg kigger tilbage på året der gik. Jeg synes egentlig selv det er ret fedt at skrive det her indlæg. De vrider min hjerne en lille smule, for at huske tilbage på alle de fantastiske oplevelser vi har haft i løbet af året. Det er også ret fedt at få det ned på skrift og i billeder, når jeg senere kigger tilbage. Så den tradition er vist kommet for at blive. År 2019 har været lidt mere stille og roligt end de sidste par år, som dog også har været helt vanvittige.

 

2019 Tilbageblik

 

år 2018 fik vi Arthur, vi købte hus, som vi også brugte halvdelen af året på at renovere, vi boede hos min søde mormor nogle måneder, jeg blev færdig med mit akupunkturstudie, vi blev begge 30 år, vi holdte barnedåb og vores første jul nogensinde i eget hjem. År 2017 var knap så begivenhedsrigt, og så alligevel. Her friede Mads til mig, jeg blev gravid med Arthur og jeg udgav min første kogebog.

Nu til 2019, som tidligere nævn har været lidt mere roligt. Eller dvs. knap så begivenhedsrigt! Roligt synes jeg ikke er et passende ord, da det har været et rimelig hårdt år. Når jeg tænker tilbage på dette år, kan jeg næsten ikke lade være med at tage en dyb vejrtrækning og sænke skuldrene en smule. For puha der har været fart over feltet, selvom der måske ikke lige er kommet en lillebror, et nyt hjem eller et bryllup ind fra højre.

 

2019

 

Januar: En fantastisk lækker (og hyggelig) måned, hvor både Mads og jeg var på barsel. Eller dvs. Mads var og jeg arbejdede lidt hjemme. Så det var virkelig hyggeligt med masser af tid sammen, med korte dage til Noah i børnehaven, og tid til at få fikset en del mangler på huset. Det var også måneden hvor der skulle fikses en del med Collab, så den nyhed kunne komme ud i februar. Nogle af januars bedste opskrifter må være denne bønnesalat med karamelliserede rødløg. Denne lækre raw snickerskage, denne her cheesecake jeg bagte til min søsters babyshower og selvfølgelig denne: svensk pølseret.

Februar: Endnu en måned med Mads hjemme på barsel og med hjemmearbejde til mig. Dog begyndte min arbejdskalender at tage fat her. Fantastiske Collab er i gang, jeg går derfor ud af Buzzanova og bruger en masse energi (og penge) på at få min “nye” blog op og køre. Det tog et par måneder herfra at få den færdiggjort, så den kunne komme ud i verden. Desuden skete der en meget stor ting den 24.02.19 – jeg blev nemlig moster for første gang, til dejlige fætter Malthe. Månedens bedste opskrifter: Fajitas med kylling, guacamole og salsa, frisk appelsinsalat, lækre pitapizza med serrano, avocado og mozzarella og klassiske madpandekager.

Søde fætter Malthe

Et par af Collab pigerne

Marts: Arthur starter lige så stille op i vuggestuen, med en indkøring der seriøst trak tænder ud. 5 uger tog det at få ham kørt ind. – Så jeg kan huske, det var ret presset at skulle over og hente ham efter et par timer hver dag, når jeg egentlig havde langt flere arbejdstimer der burde være klaret. Mads var nemlig igen startet på arbejde og jeg stod for indkøring, men havde samtidig travlt med arbejdet. Men det blev da også til en chokoladelagkage, babyvenlige grøntsagsbrød og blåbærmuffins. Sund blåbæris med cookiedough kugler. En pastasalat med guacamole. De bedste kyllingenuggets og kardemommesnurrer

April: Jeg starter i denne måned op med at køre barsels- og gravidhold i YO STUDIOS igen. Jeg starter også op med at behandle med akupunktur, først som en del af en jordmoderklinik i Aarhus, til en start blot en gang om ugen. Månedens bedste opskrifter: Grønkålssalat med avocadocreme. Citronvafler med lemoncurd. En klassisk favorit greenie og sweet potato cheesetops.

Maj: Arthur bliver 1 år her, så vi holdt selvfølgelig hans første fødselsdag. Ellers var det her måneden hvor min nye blog blev færdig, så jeg kan huske at jeg brugte vanvittig lang tid på at rette den til. Få opskrifter ind i nye index, få fikset en masse SEO, rettet billeder til osv. osv. Ift. akupunkturen havde jeg regnet med, kun at få et par behandlinger i min akupunkturkalender, den ene dag jeg hver uge skulle til Aarhus. Men wow der kom mange flere end forventet (mega mega fedt jo), så jeg brugte også en del tid på akupunktur i denne måned. Nogle af mine personlige favorit opskrifter denne måned var sukkerfrie myslibarer med poppet quinoa, glutenfrie varme hveder, cashewyoghurt og sprød granola og en lækker birchermysli med æble og kanel.

Juni: Også en virkelig travl arbejdsmåned med masser af akupunktur, og masser af kampagner og blogarbejde. En måned hvor der skulle knaldes igennem med arbejde, så jeg måneden efter kunne holde en helt masse fri. Så der blev virkelig planlagt en masse indlæg her, og da juli begyndte stod den på ferie og fri. Nogle af denne måneds indlæg: chokoladetærte, en tung og lækker kompakt en af slagsen. Glutenfrie pølsehorn. Shepherds pie og en ny yndlingssalat med bulgur og bagte peberfrugter

2019 tilbageblik

Juli: Umiddelbart vil jeg sige at denne måned stod på ferie, fri, afslapning og familietid. Dog skete der det at jordmoderklinikken jeg var startet hos – lukkede ned. Så jeg måtte selv i gang med at skabe min egen lille klinik. Så det endte med en hel del tid på at skaffe piger der ville leje sig ind hos mig, holde møde med dem, lave kontrakter til dem osv. Få indrettet de her behandlingsrum på ny. Få skaffet et journalsystem, bookingsystem og alt muligt andet praktisk der skal til når man starter klinik. Så helt afslappende endte måneden ikke med at blive. Nogle af julis bedste opskrifter var mine glutenfrie chokoladeboller og en fantastisk jordbærsalat.

2019 tilbageblik

August: Noah fylder 4 år, som blev fejret med manér. Ellers bruger jeg vist bare igen en hel del tid på at færdiggøre den klinik, behandle en masse søde piger derude. Arbejde med min blog og mine søde Collab kollegaer og nyde den danske sommer. Her blev bl.a. kreeret en opskrift på quasadillas med kylling og nemme lækre club sandwich.

September: Tjae, hvad bød denne måned på. Jeg kan huske det var en måned med lidt færre akupunkturbehandlinger end de andre måneder. Til gengæld var det en måned hvor min trafik på bloggen var rigtig god. I september skød vi (både Mads og jeg) videokampagne med Lemus, jeg fik lavet et interview omkring mig og min forretning til Midt Jyllands avis. Af indlæg blev det bl.a. til en klassisk pastasalat med karrydressing og en nyfortolkning af koteletter i fad.

2019 tilbageblik

Oktober: Jeg tager bla. et kursus i fertilitetsbehandling her samt et i cupping, hvilket var vildt fedt og lærerigt. Det er også en måned hvor vi får nye ansigter ind i Collab, hvilket også var super dejligt. Jeg optager her min første podcast, er til photoshoot med Adidas og holder en smule fri i efterårsferien med Mads og ungerne. På bloggen kom både en mexicansk salat og en græsk salat samt nogle peanutbuttersnitter med dadelkaramel.

November: Jeg har fødselsdag og bruger et par weekender både at have gæster og hygge mig. Desuden blev det en måned med en helt masse E-bogs arbejde, som måske ender med at blive en rigtig fysisk bog alligevel. Men rigtig mange af mine dagstimer gik med denne. Ellers delte jeg en opskrift på de her populære chiagrød med mangokompot, en glutenfri chokoladekage med kaffefrosting og glutenfrie bløde havreboller.

December: Alt for meget sygdom. En lille smule julehygge, en lille smule ebogs-arbejde, rigtig meget akupunktur arbejde og selvfølgelig også lidt tid til bloggen. Men ikke den perfekte december måned med rolig tempo og rigtig meget hygge, desværre. Begge unger har mere eller mindre konstant været hjemme med sygdom. Dog endte julen godt. Begge unger var faktisk raske og vi har virkelig hygget os og slappet af her den sidste uge. på bloggen kom en opskrift på spinatvafler med pesto, parmaskinke og mozzarella samt en  tomatsalat med balsamicoglace og klassiske fedtede æbleskiver.

2019 tilbageblik 2019 tilbageblik

Nu glæder jeg mig til endnu et nyt år. Jeg tænker ikke det kommer til at byde på noget kæmpe stort, som nye unger, nyt hus eller nyt job. Men jeg tror på endnu et dejligt år, måske med nye spændende arbejdsopgaver. F.eks. planlægger jeg at lave enten en ebog eller en rigtig bog. Jeg skal holde workshops med træning, madlavning og lidt sundheds-foredragssnak. Jeg har tænkt mig at tage en masse ekstra kurser i 2020 og så bliver det nok året hvor bryllupsplanlægningen går i gang. Tak for dette år! Håber jeres har været dejligt også, og rigtig godt 2020!

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret