Madplan uge 49: mini-tortillas med pulled pork, thaimad, tærte og blomkålssalat


Så er en ny uge for skud, og jeg har igen samlet en række opskrifter til jer, der tilsammen kunne danne en uges madplan. Jeg forsøger at holde indkøbslisten sådan rimelig billig og simpel, så mange af råvarerne kan genbruges. Det er vel også ganske rart, hvis man ikke skal stå i køkkenet hver eneste dag, derfor er der rester på planen. Søndag tømmer vi næsten altid selv køleskabet, det er en meget god måde at gøre klar til en ny uge på.
Jeg håber I kan bruge opskrifterne, her er nok til 2 voksne og 2 børn (eller til 2 voksne med madpakkerester dagen efter). Når der står “lav dobbeltportion” har jeg taget højde for det i indkøbslisten.
Rigtig god fornøjelse og god uge 49, psst.. hvis I vil se sidste uges madplan, kan I finde den lige her!
 

Madplan uge 49

 

 

Indkøsliste


Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret