Ugens madplan: kyllingespyd, indisk simremad og bolognese med soltørret tomatDenne uges madplan byder på lidt lækker fisk, salat med bagte rødbeder, bolognese med chilibønner og soltørret tomat, en lækker simreret med oksekød og saftige krydrede kyllingespyd og kålsalat.
Den rækker som altid til 3-4 personer (nok nærmere 2 voksne og 2 børn, eller 2 voksne + rester til madpakken). Retterne er nemme og overskuelige, de kræver ikke nogle fancy ingredienser. Jeg har fokus på at genbruge råvarerne og retterne, så du sparer både tid og penge. Indkøbslisten er sat ind, den kan printes – så skulle det gerne være super nemt og en smule spændende at leve sundt ?
Rigtig god uge 50 til jer.
Psst.. se evt. sidste uges madplan lige her
 

Madplan uge 50

 

 

Indkøbsliste


Kommentarer

  1. Jeg eeeeelsker den salat med grønkål og rødbeder! Jeg fik en variation af den her til aften, hvor jeg brugte bagte gule beder og gulerødder i stedet. Salaten er også skøn med bagt butternut ?

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret