Fotobøger, en glimrende julegaveidé
Vi har for nyligt bestilt denne her fotobog med en masse hyggelige billeder af ungerne fra Picta. Det er en fantastisk måde at bevare minderne på og sammen kigge tilbage på dejlige dage, som flyver afsted. Jeg tager en hulens masse billeder af dem, men de ligger jo oftest bare på telefonen, blandt (for mit vedkommende) en masse madbilleder og rod. Vi får ikke særlig tit bladret tilbage i dem, og i den lille størrelse de har på telefonen er det heller ikke nemt at sidde og se sammen. Men nu hvor de er fremkaldt og samlet i en fotobog, er det noget helt andet. Det er simpelthen så hyggeligt at tage bøger frem og bladre i, og snakke om alle billederne – og fortælle den historie der nu hører til hvert enkelt billede.
En anden ulempe ved at have dem på telefonerne (ud over man selvfølgelig også kan miste dem), er at ungerne fristes til at ville alt muligt andet på denne her telefon, når nu vi sidder og kigger dem sammen. Det vil min i hvert fald, så begynder han at plage om at må se spiderman på youtube osv. selvom min tanke egentlig var at vi skulle kigge på billeder. Ved at få dem ned i bøger, fristes de ikke af andre mere teknologiske programmer – så er hele fokus på at se billeder og snakke om dem.
Jeg glædede mig virkelig meget til at vise Noah bogen frem, da jeg bestilte den, og han var helt oppe at køre da den kom ind af døren. Nu skal alle gæsterne se den og den skal med hjem til mormor, olde osv. Han er virkelig stolt og får da også lige vist lillebror et par billeder og fortalt ham om situationen.
Så en lille idé til dig der også elsker den slags, til dig med minder som gerne må foreviges, og til dig der evt. står og mangler en julegaveidé til en af dine nærmeste. Det kunne jo være en højtid eller fest man gerne vil lave en bog om “barnedåb, 1 års fødselsdag, barnets første jul” osv. Jeg har desuden fået en unik kode til jer JULIEBRUUN18 – den giver hele 50 % på alt i shoppen – gældende til 31/12. Der kan kun benyttes 1 kode af gangen, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Så faktisk kører de også fri fragt lige nu resten af året – men den frie-fragt-kode kan så ikke kombineres med Julie-koden.
Se mere på hjemmesiden her omkring hvilke produkter man kan vælge, priser og hvor nemt det er at smide billeder ind i de skabeloner der ligger derinde. Man kan selv vælge hvor meget tekst der skal ind i bogen, hvor mange billeder man vil have, størrelsen på dem osv. Jeg tænker også det kunne være meget sjovt at lave en bog med mere tekst i “Der var engang en dreng som hed Noah, han havde en lillebror som hed Arthur”.. osv. – en fortælling om deres liv med tilhørende billeder. “De havde en mormor som hed Dorte” (og så kommer der et billede af hende) hvis man ønsker at inddrage hele familien i bogen. Det ville Noah elske, han er virkelig i læse-bøger-perioden! Bare en idé – håber tippet kan bruges :o)

Knus fra os 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret