Ugens madplan: lasagne, gulerodssalat, laks med pesto og squashpasta-salat


Her er endnu en madplan, som igen byder på nemme og hurtige retter til en familie på 4. Eller til et par, som ønsker rester til madpakken eller til fryseren. Alle råvarer kan købes i det lokale super marked og alle retter er hurtige og proppet med en masse grøntsager.
Hvis I missede madplanen for sidste uge, kan den findes her. Den bød bl.a. på en pastaret med kylling, soltørret tomat og hvidløg. Enchiladas med kylling, en jordskokkesuppe og nemme tortillapizzaer med laks og dilddressing. I denne uge kan du glæde dig til endnu en pastaret, også med kylling og hvidløg – men i versionen her er der også svampe og hvidvin. Ellers byder ugen på lasagne, enchiladas igen (men denne gang i en efterårsudgave med græskar), en gulerodssalat, en squashpasta og bagt laks med pesto. Rigtig god uge 43 til jer.
 

Madplan uge 43

 

 

 Indkøbsliste

skaermbillede-2016-10-27-kl-12-50-36
velb

Kommentarer

 1. Hej Julie,

  Jeg har helt glemt at takke dig!

  I mandags printede jeg din indkøbsliste og tog forbi Superbrugsen for at handle ind til din madplan.

  Vi har lavet de to første retter. Selvom jeg var lidt spændt på, hvordan resterne fra lasagnen ville smage i går, så skuffede den på ingen måde.

  Genialt at du formår at lave madplaner med fokus på at bruge rester og mindske madspild. Superfedt initiativ!

  Mvh Nanna

 2. Det lyder som en masse super lækkert mad du har fundet frem til 🙂 Gør det det hver uge? Og har du nogensinde overvejet en måltidskasse og få næsten færdiglavet sund og variende mad leveret til døren?

  1. Mange tak. Ja det gør jeg 🙂 Altså deler en madplan.
   Nej det har jeg faktisk ikke rigtigt, jeg kunne sagtens finde på at få mine varer leveret. Det har jeg prøvet før, og det er også skønt. Men jeg vil helst ikke have færdiglavede retter leveret, da jeg for det første foretrækker at lave maden selv, så ved jeg både hvad der er i, + jeg elsker at lave mad. Hvis jeg fik leveret færdiglavede retter, havde jeg jo heller ikke noget at putte på bloggen og dele med mine læsere 😉
   Men en gang i mellem kunne det da være lækkert nok at få noget leveret, uden at røre en finger 🙂

 3. WAW! Det lyder bare som en skøn uge. En af dem hvor man virkelig kan mærke at det rykker i livet på den gode måde. Jeg ønsker dig alt det bedste med alt det nye og ikke mindst med kogebogen.

Vis alle kommentarer (6)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret