Ugens madplan: enchilladas, pasta med kylling og hvidløg, tortillapizza og jordskokkesuppe


Så er vi tæt på at gå ind i uge 42, efterårsferie for ret mange og måske tid til lidt ekstra hygge :o) Jeg har lavet endnu en madplan, som igen byder på nemme og hurtige retter til en familie på 4. Eller til et par, som ønsker rester til madpakken eller til fryseren. Alle råvarer kan købes i det lokale super marked og alle retter er hurtige og proppet med en masse grøntsager.
Hvis I missede madplanen for sidste uge, kan den findes her. Den bød nemlig på lune retter som thaisuppe og boller i karry. Friske salater, minitærter med guacamole og bagte tomater og hjemmelavede hotdogs.
Ellers kommer denne uge til at byde på denne pastaret med masser af hvidløg, tomater, spinat, kylling og en lækker flødesauce. Du kan vente dig en jordskokkesuppe med basilikumsolie, enchilladas med kylling og bønner samt lynhurtige tortillaspizzaer med laks og dilddressing. Håber det kan bruges. Rigtig god uge 42 til jer.
 

Madplan uge 42

 

 
Psst.. vil du hellere selv lave en dilddressing, fremfor dem man køber. Så kan du finde en opskrift her, i så fald skal du blot lige købe en frisk dild og en skyr/creme fraiche.
 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 07.59.54
velb

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret