Ugens madplan: græskarsuppe, grøntsagstærte og kylling og grønt i cremet flødesauce


Så er det jo næsten uge 40, og en dejlig uge er netop gået. I den kommende uge kan du glæde dig til en aften med pas-dig-selv-mad (et fad med pasta, grøntsager, kylling og en hjemmeavet ærtepesto som blot skal passe sig selv i ovnen), der er en tærte lavet på en bund af revet kartoffel, gulerod og ost sammen med lidt grønt og en humus. Desuden finder du .. en marokkansk rødbedesalat, kyllingeburger med humus og chilimayo, og en nordafrikansk ret kaldt shakshuka .. på denne uges madplan.
Planen her rækker til 3-4 personer (alt efter hvor meget I spiser). Der er planlagt rester til dagen efter, eller til madpakker dagen efter, hvis I nu skal ud om aftenen. Indkøbslisten passer til at resterne er medregnet. Jeg håber I får en skøn uge 40 – måske den bliver dejlig nem, nu hvor aftensmaden til hele ugen er planlagt, og indkøbet er gjort allerede idag.
 

Madplan uge 40

 

 

Indkøbsliste

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret