En masse skønne madpakkeidéer


Nu er hverdagen nok startet for rigtig mange, hvilket betyder madpakker i lange baner. Måske man elsker rugbrødsmadder i sin madpakke, men hvis ikke så har jeg en række andre idéer. Håber nogle af dem kunne passe dig og din hverdag. Man kan sagtens snyde sig langt hen af vejen med købt rugbrød, sandwichbrød, falafler og den slags. Men ellers har jeg linket til de hjemmelavede varianter her også :o)
 

12 idéer til madpakken.. Der må da være én for dig..

 

  • Salat Nicoise (evt. med dåsetun frem for tunsteaks), denne salat er god da den ikke er blandet sammen og derved ligger og bliver slatten. Sørg for at pakke salaten ned i en stor bøtte, hvor tingene ligger lidt adskilt. På den måde holdes den frisk i længere tid. Pak evt. tun, æg og dressing i små bøtter for sig. Eller salatbowls med falafler og quinoa, – denne fungerer nemlig lige sådan
  • Pastasalat vendt i guacamole med kylling i


Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret