Ugens madplan: spinatpandekager, pastapesto, lasagne og kylling-kål i spicy flødeostsauce


Så er der ny madplan igen 🙂 Hvis der er nogle nye med på linjen, vil jeg selvfølgelig først sige velkommen hertil og tak fordi I kigger med.. og så vil jeg lige opridse hvilke principper jeg laver madplaner ud fra ;o)
 

  • genbrug / stop madspild – jeg forsøger at genbruge både enkelte råvarer og hele retter i løbet af ugen, så du sparer penge, slipper for at smide for meget mad ud, og sparer tid i køkkenet – så du ikke skal stå og lave retter hver dag
  • mere grønt. Alle mine retter er med ret mange grøntsager, da jeg elsker dem og gerne vil spise så mange som muligt
  • nemt og hurtigt, jeg vil gerne spise så hjemmelavet som muligt – så jeg undgår flest muligt tilsætningsstoffer og e-numre. Derfor springer jeg også over hvor gærdet er lavest, og laver hurtige hjemmeløsninger, så jeg ikke skal stå i køkkenet hele tiden.
  • uden skøre ingredienser og ting og sager man skal i specialbutikker for at få. Simpelthen bare for at gøre det nemt og tilgængeligt.
  • mad for hele familien, – jeg forsøger at lave retter som både børn og voksne kan lide, retter som indeholder lidt sundhed (måske mest appellerende til kvinder) og kød, pasta, bacon og den slags (mænd som regel elsker) Hvis I er mere til kylling end fisk eller til oksekød fremfor svinekød, kan de fleste opskrifter justeres efter smag.
  • handle én eller to gange, jeg har tilføjet en indkøbsliste som er sorteret efter råvarer – så du kan handle det hele på en gang og spare en masse tid og impulskøb. Hvis du ønsker de sidste dage helt friske, kan man jo også dele indkøbet op i to.
  • planerne er lavet til 3-4 personer. Det er selvfølgelig enormt forskelligt hvor meget mad man spiser, men jeg forestiller mig at den passer til 2 voksne og 2 børn. Evt. til 2 voksne, hvor der er madpakker til dagen efter
  • mange fryseegnede retter, lav evt. dobbeltportion og fyld fryseren op til en anden god gang.

 
Håber I har lyst til at prøve en plan eller to, måske bare dele af den. Kom endelig med kommentarer og ønsker, hvis der skulle være noget. Rigtig god fornøjelse med uge 29 og god sommer.
 

Madplan uge 29

 

 

Indkøbsliste


Kommentarer

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret