Ugens madplan: spaghetti carbonara, kyllingelår i flødesauce og bagt laks med citron og persille

Skærmbillede 2017-07-04 kl. 21.24.05
Så er der madplan for uge 28 (sidste uge kan findes lige her). Den er fuld af skønne sommerretter, som svarer til 3-4 personer (nok mest 2 børn og 2 voksne), det er nemme retter med en masse grøntsager i. Jeg har forsøgt at genbruge en masse af råvarerne, så der går mindst muligt til spilde & så er der lidt rester på planen, så man sparer tid og penge. Det kunne også være en idé at lave en ordentlig portion af nogle af retterne og så fryse dem ned til en senere gang.
Rigtig god uge 28, og god fornøjelse i køkkenet.
 

Madplan uge 28

 

 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-07-04 kl. 21.17.13
velbekomme

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret