Min barsel so far: dejlig og stressende på én gangSå gik den første måned af barslen allerede, 30 dage som har været sindssygt fantastiske og hyggelige – masser af familiebesøg og kærlighed. Men også masser af praktiske gøremål, dårlig samvittighed og knap så meget afslapning.
Sidst nævnte er jeg ikke så god til, jeg elsker når der er fart over feltet. Men jeg må alligevel indrømme at den seneste tid har været for voldsom og en smule for stressende. Det er simpelthen et spørgsmål om dårlig planlægning og tilfældigheder der gør det hele har faldt sammen.
Oprindeligt var planen jo at vi skulle flytte i huset før Arthur blev født, og Noah skulle starte i børnehaven i Silkeborg samme tid. En tid jeg havde glædet mig meget til, med nyt hus og masser af tid til at gå på barsel med barnevognsture og hvad der ellers hører til. Men eftersom huset slet ikke er færdigt til tiden, men lejlighed og vuggestue er sagt op for et stykke tid siden, endte det med en periode med et spædbarn, Noah hjemme, nedpakning og rengøring af lejlighed, flytning ud til min mormor og med Mads på arbejde igen, stod jeg lidt med det hele selv i alle dagstimerne. Ikke meget tid til leg med Noah, at ligge med Arthur på brystet eller gåture til mig selv, 3*dårlig samvittighed – når man ikke kan være der fuldstændigt for hverken den ene eller anden.:/
Men nu er vi flyttet, min mormor hjælper meget til med især Noah og jeg har tid til at gå lidt med barnevognen og få slappet lidt af, og puttet og krammet med begge unger. En masse hygge har vi da fået klemt ind, især de første 2 uger med Mads hjemme, og så efter vi er flyttet ud af lejligheden. Her er en masse billeder fra den første tid af Arthurs liv, se meget gerne med på min instagram også, hvor jeg deler en masse – især i mine stories 

Det sidste billede her er taget af Guldmann-Marker fotografi og er modtaget i gave :o)

Kommentarer

  1. Gud, nogle dejlige børn! (Jojo, og forældre, bevares ?)
    Jeg bliver nærmest helt skruk igen… Men nu har jeg en 16-årig (idag, faktisk!), som går på gymnasiet om lidt (GISP!), og en 14-årig, så selvom jeg med mine 37 år teoretisk set godt kunne nå det, tror jeg bare, vi stopper her.. Men så er det jo godt, jeg kan smugkigge baby- og småbarnsbilleder herinde ?

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret