Ugens madplan: kyllingespyd med peanutbutterdip, gulerodssalat, laks med pesto og spidskålssalat

Skærmbillede 2017-06-19 kl. 14.00.49
En ny madplan er nu klar til jer. I sidste uge var der bl.a. en Salat Nicoise på planen, en lækker cremet pastaret i peberfrugtsauce, tærte, vandmelonsalat og mexicanske quasadillas og enchiladas. Du kan se hele planen her!
I denne uge har jeg valgt en masse sommermad ud til jer. Ting som er gode til grillen (kyllingespydene, kyllingen fra tirsdag og laksen fra lørdag), og retter som er lette og friske. Jeg håber I kan få lidt inspiration. Rigtig god uge 26
 

Madplan uge 26

 

 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-06-20 kl. 11.38.38
velbekomme
 

Kommentarer

  1. Hej Julie. Du skriver onsdag uge 26 – lav dobbelt portion af pastaretten, men der står samtidig at der er nok til 6-8 personer. Vi er bare min mand og jeg – mon ikke en omgang er nok så? Og tak for dejlig mad!

    1. Hej Cecilie. Beklager for mit sene svar – håber du fandt ud af det 🙂 Det er godt spottet, det havde jeg faktisk ikke selv set. Tænker der er nok jo 😉

Vis alle kommentarer (4)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret