Ugens madplan: indisk simremad, spinatpandekager med kylling og pasta med kylling og tomatsauce

Skærmbillede 2017-05-20 kl. 23.02.34
I denne her uge bliver det ret nemt, for der skal faktisk kun laves mad 3 gange. Jeg har fikset indkøbslisten, så det passer til de her dobbeltportioner. Så lav rigeligt både mandag, onsdag og fredag – så kan det spises igen dagen efter eller fryses ned. Alle retterne er fryseegnede, så det er virkelig nemt. Jeg håber I kan bruge planen eller nogle af opskrifterne, følger man planen her svarer det til 4 personer. God uge 22.
 

Madplan uge 22

 

 

Indkøbsliste

 

Skærmbillede 2017-05-20 kl. 22.55.15
velbekomme

Kommentarer

  1. Hej Julie. Jeg er vild med din mad og dine planer – det gør det hele nemt og lækkert at være børnefamilie. Jeg printer hele planen og opskrifterne ud hver uge og har derfor et stort ønske. Det er super godt at kunne se flere billeder af dine kreationer på siden her, men når man vælger den printervenlige version, så kunne det være fedt med små billder, større tekst og gerne hver opskrift på en side. Det er næsten ikke til at læse, når man printer det ud og så kopierer jeg det over i word og retter til og det tager lidt tid, så det ville være en stor hjælp og ønske. Kh Tina

    1. Hej Tina.
      Tak for din kommentar, det kunne godt være noget jeg skulle prøve at arbejde lidt på. Det bliver bare desværre ikke lige i den næste tid, nu hvor jeg har spædbarn og flytning 😉 Men skal nok se om jeg kan huske det når tiden melder sig 😉

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret