De 10 mest populære opskrifter i 2018 so far


Nu er de første 4 måneder af året jo allerede gået, og jeg har luret lidt på mine statistikker og tal her på stedet. Det er altid ret interessant at se hvad I bruger mest, hvilke indlæg der kommenteres mest på, og hvilke opskrifter der repostes i fine billeder på Instagram. Jeg ELSKER når I deler billeder på instagram, det er så hyggeligt at se at mine opskrifter faktisk bliver brugt, det er skægt at høre om jeres oplevelse med dem og se jeres små ændringer og justeringer, så de passer lige til jer. Så TAK fordi I deler.
De to opskrifter jeg også ser allermest ude på instagram i jeres hjem er thaisuppen og pikant kylling i fad, – sjovt nok er det også 1. og 2. pladsen på listen her :o) Det er tydeligvis aftensmadretter der bruges oftest, og gerne retter med kylling.
 
 

TOP 10 OPSKRIFTER 18

 

 1. pladsen går til den ret som ALTID ligger her: thaisuppen med kylling
 2. pladsen går jo så til en opskrift fra vores kogebog HVERDAGSFAVORITTER, nemlig pikant kylling i fad
 3. pladsen går til en sundere snickerskage
 4. pladsen: koteletter i fad med masser af grønt
 5. pladsen: en grøn salat med basilikumsdressing
 6. pladsen: indisk dahl med kylling
 7. pladsen: en grønkålssalat med speltkerner og granatæble
 8. pladsen: salat med hvidløgsbagte tomater
 9. pladsen: spinatvafler med pulled chicken
 10. pladsen: krydret og cremet pastaret med kødboller

 
 

Kommentarer

 1. Jeg er tosset med dine opskrifter og ofte lader jeg mig inspirere af ugens madplan når jeg kreerer madplan til ugen herhjemme.
  Jeg har aldrig rigtig brudt mig om koteletter. Min kæreste er dog helt tosset med det. Og med din opskrift bliver det altså bare lidt mere spændende for mig at imødekomme hans kotelet craving. Så tak for den – og alle de andre opskrifter.

Vis alle kommentarer (1)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret