Ugens madplan: koteletter i fad, salat, veggiedeller og pastaret med kylling


En ny madplan er nu klar til jer, som rækker til 4 personer. Jeg har forsøgt at genbruge råvarerne, og sørget for at der kan laves dobbeltportion af nogle af retterne, så I skal stå så lidt som muligt i køkkenet. Retterne er ganske sunde, egnede til både børn og voksne, og nemme at lave.
Jeg håber I kan bruge planen, om ikke andet – så lade jer inspirere til næste uge. Måske bare snuppe en eller to af retterne 🙂 Rigtig god fornøjelse med den.
 

Madplan uge 18

 

 
Persilledippen:

 • 4 dl skyr
 • 2 spsk limesaft
 • et bundt frisk persille
 • smages til med salt og peber

 

Indkøb

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 08.35.38
velbekomme

Kommentarer

 1. Hej Julie. Ville bare sige tusind tak for en suoer dejlig blog! Jeg følger dig både her og på instagr am og bruger rigtig mange af dine opskrifter! Dejligt med noget sundt og børnevenligt – og sunde søde sager 🙂 Madplanerne er et stort hit! Jeg plejer at stykke lidt sammen fra alle dine madplaner, så vi ender med det vi nu lyster. Bare lige en stor ros herfra 😀

  1. Hejsa.
   Mange tak skal du have, hvor er du sød.
   Det er jeg virkelig glad for at høre.
   Kh. Julie

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret