En uge i mit liv med masser af billeder


Jeg læste et indlæg hos søde Maya forleden, hvor hun listede sin uge op ret meget i deltaljer. Jeg synes faktisk det var skide hyggeligt at læse med på, ved ikke om det er fordi jeg kender hende privat – måske det er at have lidt høje tanker om sig selv og sit spændende liv, hvis man tror andre gider vide alt hvad man foretager sig. Haha! Men jeg var vild med hendes indlæg og synes bare det var så hyggeligt og også spændende at høre om andres hverdag, som jo sikkert er helt anderledes end ens egen. Så nu deler jeg også min uge, men tilføjer en masse billeder 🙂 Alle mine uger er ret forskellige, men nu har jeg blot snuppet en tilfældig uge ud, hvor vi ikke havde påskeferie (kun mandag) og hvor jeg endnu ikke var gået på barsel, er jeg nemlig nu(juhuuuu!!) Håber I har lyst til at læse med
 
Mandag den 2/4: Vi har fri idag, så vi sætter ikke alarm – men ligger og hygger lidt længe i sengen. Omkring kl. 8 står vi op, spiser havregrød og jeg gør mig klar til at komme ud af døren. Kl. 9.30 har jeg mit barselshold for sidste gang, vi træner i en lille time og hygger efterfølgende med kaffe og dadelkugler. Så hjem og bage (og spise) boller, lidt afslapning på sofaen med Noah og Mads, og omkring middag går vi en tur ned på dokken og leger lidt, kaster sten i vandet, og nyder den smule sol vi kunne. Vi mødes med min søster ved Streetfood og spiser vietnamesisk til (sen) frokost. Sidst på eftermiddagen bager Mads pandekager til os, og vi hygger foran Rasmus Klump (deraf inspirationen). Aftensmaden blev vist bare til lidt let yoghurt med mysli og efter putning, et afsnit Suits på sofaen. Mandag udgav jeg desuden dette indlæg med en opskrift på indisk dahl med kylling.
 
Tirsdag den 3/4: Står op kl. 7, sædvanlig morgenrutine med havregrød, gøre Noah klar og sende ham og Mads ud af døren sådan lidt over halv 8. Her smuttede jeg også selv afsted, handlede på vejen og tog hjem til Maya og spiste en bolle og snakkede lidt. Kl. 9 tog jeg bussen mod Stavtrup, hvor jeg også havde en times træning med et barselshold. Derefter tilbage til Maya igen, hvor Stinna nu også joinede. Vi lavede et par retter til bloggen, som vi knipsede et par hurtige billeder af (og selvfølgelig spiste) Jeg lavede broccolisalaten på billedet, som der kommer en opskrift på i den kommende uge og disse dadelkugler igen (som jeg serverede igår til mit hold) – de er nemlig bare SÅ gode. Ellers fik jeg arbejdet lidt ved computeren med billederedigering, blogskriveri, mailsbesvarelse osv. Kl. 15.30 hentede Stinna og jeg Noah i vuggeren og gik en lille tur, som spontant endte rimelig meget dyrere end planen. Jeg fik nemlig både købt mig en ny iPhone og computer (men altså min computer er 8 år gammel og var gået helt i stykker med tastaturet til sidst), telefonen manglede jeg måske sådan helt knap så meget. Men jeg er SÅ glad for den. Aftenen blev brugt med Mads og Noah, og selvfølgelig på at lege med min nye telefon.
 
Onsdag den 4/4: En morgen som igår, idag kommer en akupunkturpatient hjem til mig kl. 8.30, som jeg behandler for noget skinnebensbetændelse. Så gør jeg mig klar til at komme ud af døren og smutter ned til Babyteamet, jeg har møde med kl 10. Vi snakker, tager en masse billeder til dette indlæg og jeg får mig en virkelig god massage. Kl. 12.30 smutter jeg derfra og spiser mig en pita i solen. Kl. 13 får jeg fikset mine øjenbryn hos Naturskøn. Så smutter jeg i YO STUDIOS, hvor jeg har en personlig træning fra 14-15. Kl. 15-16 har jeg et hold (Shape og TRX), min sidste undervisningstime i YO her inden jeg går på barsel. Ellers får vi vist bare handlet til noget aftensmad og bruger aftenen stille og roligt på sofaen.
 
Torsdag den 5/4: En morgen som de andre ;o) Jeg tager bussen kl. 8 til Stavtrup igen og har endnu en times træning med dette barselshold. Min aller sidste undervisningstime overhovedet inden barsel, hvilket nu også passer mig ganske godt. For kroppen begynder altså at være lidt tung, bækkenet lidt svagt og mavemusklerne ikke eksisterende. Hjemme igen omkring kl. 11, hvor jeg bager boller (og selvfølgelig spiser en eller to), samt forbereder mig lidt på min patient som kommer her kl 12. Hun får en akupunkturbehandling og kostvejledning. Fra 13-16 sidder jeg ellers bare ved computeren og arbejder. Jeg har en hulans masse hængepartier som er lækkert at få indhentet. Jeg udgiver bl.a. indlægget med gravidforkælelse. Mads, Noah og min søster kommer hjem og spiser også et par boller imens vi hygger lidt. Vi går en tur og får lidt luft, og spiser denne ret til aftensmad.
 
Fredag den 6/4: Idag skal vi på tur. Vi står op omkring kl. 8, gør os klar og kører mod Silkeborg, hvor vi skal opleve byen. Vi er begge oprindeligt fra Silkeborg, hvor vi også har mødt hinanden. De sidste 8 år har vi boet i Aarhus, men nu hvor vi rykker tilbage, har kommunen spurgt om jeg ville skrive et indlæg om den smukke by. Så vi var ude og spise morgenmad kl. 9.30 på Drewsens Cafe, herefter tog vi hjem i vores kommende hus for at kigge hvor langt tømrerne var nået. Videre over i Noahs kommende børnehave og lege lidt på legepladsen, og videre et smut forbi min far og sige hej (det hele ligger nemlig i samme område). Så tager vi ind til papirfabrikken og får frokost kl 12.30, går en tur i det dejlige vejr og smutter ned til Aqua ferskvandscenter (som var ret meget over vores forventninger). Så henter vi min mor og tager ned til havnen og spiser is, hvorefter vi kører op og ønsker et hold venner tillykke med deres nye hus (også i Silkeborg). Dagen ender hos min far igen, hvor vi spiser aftensmad og ser X factor finale på sofaen med en skål snoller, og så tilbage til Aarhus igen. Pyha, en god – men utrolig pakket dag. Dagens indlæg blev til denne salat!
 
Lørdag den 7/4: Idag står den på knap så mange planer. Dog havde vi lige en brunchaftale med min dejlige veninde og hendes kæreste kl 10.30 her i Aarhus. Så gik vi igen en lille tur, og Mads tog til Silkeborg hele dagen for at mødes med VVS’er, elektriker osv. ved huset. Stinna kommer og hygger med Noah og jeg. Vi er rimelig trætte og slapper lidt af her hjemme, og ellers er vi en tur forbi Streetfood til kaffe. Vi mødes med Stinnas niece på 7 år og handler ind til aftensmad, som består af en pastaret, grøntsagsstave med dip, en risengrød, jordbær med fløde og små trøfler. Hvilken menu ;o)! Det er super hyggeligt at passe unger sammen og Noah elsker at have besøg af en stor pige, som han flittigt viser alle sine biler til. Stinna tager ret tidligt hjem, og Mads og jeg har lige et par timer sammen på sofaen inden vi dejser om.
 
Søndag den 8/4: Vi sover sådan lidt længe (måske til 8-8.30) og står op og spiser morgenmad. Så gør vi ellers rent, får vasket tøj, ryddet op, skiftet sengetøj, gjort rent i køleskabet og alt sådan noget (som virkelig også var tiltrængt). Så kører vi igen til Silkeborg, hvor vi spiser en hurtig frokost med min far, tager en masse mål i huset, hvor min mor også kommer forbi og så smutter vi i Silvan og køber os noget gulv til kælderen. Her efter har vi et par timer i det lækreste solskindsvejr sammen med min søster, og hvor perfekt er det så ikke at min fars have er lige ned til vandet. Om eftermiddagen kommer Stinna og hendes kæreste forbi og ser huset, og vi kører tilbage til Aarhus. Vi spiser aftensmad og jeg arbejder lidt på sofaen med computeren og skriver bl.a. dette indlæg. I dag udgav jeg også madplanen for uge 15.
 
Alt i alt en super god uge, med masser af hygge og godt vejr. Nu når jeg selv sidder og kigger tilbage, kan jeg se den har stået på ret meget Silkeborg, ret meget Stinna og min søster, ret meget hygge med Noah og Mads og ret så meget spisen ude. Nu vil jeg gå i seng og glæde mig til endnu en dejlige uge, dog helt uden undervisning, da jeg jo egentlig er gået på barsel nu. Meeeen mon ikke en masse blogarbejde sniger sig ind i min kalender 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret