Ugens madplan: spidskålswraps med falafler, pizza, græsk salat og pitabrød


Her er madplanen for næste uge som byder på lidt kylling i marinade, mættende salater, pitabrød med falafler, spidskålswraps, pizza og græske kyllingespyd. Lav gerne dobbeltportion mandag af kyllingen, så den kan genbruges i pita tirsdag (hvor den er skåret i mindre stykker). Lav også gerne dobbeltportion af falaflerne onsdag, så de kan genbruges torsdag.
Snup meget gerne alle retterne til din madplan og screenshot indkøbslisten, så er du forberedt til hele ugen. Ellers kan du blot vælg et par stykker ud, som passer til dig og din uge. I hvert fald rigtig god appetit og god fornøjelse med den.
 

Madplan uge 13

 

 
Både ketcup, pesto, pitabrød og pizzabunden kan du lave selv. Men du kan selvfølgelig også snyde dig lidt hen af vejen og købe nogle. Ift. ketchup og pesto anbefaler jeg en ret god kvalitet så, der er ekstremt meget sukker i en almindelige ketchup. Ift. indkøbslisten har jeg både skrevet på hvad du skal have, hvis du køber de færdiglavede versioner, men også hvis du selv vil lave dem. Her kan du finde en opskrift på en hjemmelavet ketchup! Pitabrød og pizzabund (links) er sat ind i planen.
 

Indkøbsliste

 
Skærmbillede 2017-01-26 kl. 14.26.23
velb

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret