Ugens madplan: burger, påskesalat, hellefisk, og pasta med kødboller og tomatsauce


Endnu en ny madplan er nu klar til jer. 4 nye retter som rækker til hele næste uge. Du er fri for at lægge hovedet i blød hver eneste dag, du slipper for at handle alt for mange gange i løbet af ugen og så sparer du en del tid og penge. Jeg har fokuseret på at undgå madspild, genbruge retter og råvarer – så du ikke skal stå i køkkenet hver aften. Nogle af aftenerne er det bare at varme rester op, og så skulle ingredienserne gerne gå lidt igen, så du ikke skal handle alverdens.
Planen passer til 4 personer, ca. 2 børn og 2 voksne og alle retterne er super nemme og hurtige at bikse sammen. Her medfølger også en indkøbsliste, så du nemt kan få handlet ind til hele ugen.
Se sidste uges madplan her.
 

Madplan uge 10

 

 
* Ift. salaten til lørdag foreslår jeg at købe nogle speltkerner, som du koger og vender i følgende blendede dressing: olie, hvidløg, basilikum, salt, peber og en smule honning. Bland de rester af grønkål og spinat du har tilbage i en skål sammen med speltkernerne. Tilsæt avocado, forårsløg og cherrytomater og top det med lidt hakkede valnødder.
 

Indkøbsliste


Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret