Ugens madplan: tomatsuppe, köfte, asiatisk spidskålssalat og veggiedeller


En ny madplan er nu klar til jer, som rækker til 4 personer. Jeg har forsøgt at genbruge råvarerne, og sørget for at der kan laves dobbeltportion af nogle af retterne, så I skal stå så lidt som muligt i køkkenet. Retterne er ganske sunde, egnede til både børn og voksne, og nemme at lave.
Jeg håber I kan bruge planen, om ikke andet – så lade jer inspirere til næste uge. Måske bare snuppe en eller to af retterne ? Rigtig god fornøjelse med den.
Hvis I ikke så planen i sidste uge, bød den på spinatvafler med pulled chicken, porretærte med spinat, ærter og chorizo, fiskefad og en pastaret med kylling, soltørret tomat og masser af hvidløg. Den kan I finde lige her.
 

Madplan uge 9

 

 

Indkøbsliste


Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret