Ugens madplan: spinatvafler med pulled chicken, tærte, fiskefad og pastaret med kylling og hvidløg


Så er der endnu en madplan på bloggen, den er til 3-4 personer og en indkøbsliste medfølger. I denne uge er der bl.a. spinatvafler med pulled chicken, et lækkert fiskeflad med citron-flødesauce, en pastaret med kylling, hvidløg og soltørret tomat og tærte på planen. Så hvis det kunne være noget for jer, så kig du bare videre.. ? Snup enten dage ud eller følg gerne med på hele ugens menuer. Håber du kan finde lidt inspiration her, rigtig god uge 8.
Hvis du er ny herinde, så kan du evt. lure på nogle af de andre madplaner jeg tidligere har lavet lige her. De er fyldt med lette, hurtige og ganske sunde retter for hele familien. Mad som ikke tager særlig lang tid at lave, og mad som kan købes alle steder. Jeg forsøger at genbruge retterne i planen, for at du kan spare så meget tid som muligt, men også genbrug af råvarer, for at gøre det så billigt som muligt.
 

Madplan uge 8

 

 

Indkøbsliste


Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret