Spinatwraps med 2 slags fyldFørst rigtig godt nytår, håber I har haft en forrygende aften 🙂 Nu siger året 2018, og det så kliché som det er, betyder det altså også lidt sundere mad hos mig. Den har godt nok stået på lige rigeligt med snacks, junkfood og sukker for mit vedkommende. Så meget, at jeg faktisk glæder mig til at leve lidt sundt igen. De her spinatwraps kan fyldes med lige det du ønsker, f.eks. variationen med laks og avocado for at være lidt sund. Den variation med spareribs-kød er måske knap så sund, men I får den alligevel.
Jeg har tidligere postet en lignende opskrift, nemlig med de samme spinatwraps som her, men hvor de var fyldt med kylling, bacon, syltede rødløg, æble og andet godt. Den opskrift kan I lure på lige her! I dette indlæg deler jeg endnu to slags fyld man kan komme i de her 2 skønne pandkager. Selve opskriften på pandekagerne kan I finde i variationen med kylling og bacon.
Jeg er ret vild med begge de her variationer, de er super nemme begge to, og er virkelig velegnede til madpakken. Du kan jo vente med at samle dem til de skal spises, og så bare have fyldet med i små bokse ved siden af.

Nogle med spareribs, chilimayo og gulerod

 

 • smøres med en god mayo, hvor jeg har tilsat en knivspids cayennepeber til
 • snittet spidskål (jeg brugte et lilla)
 • revet gulerod
 • peberfrugt
 • kød fra spareribs (Vi fik nemlig aftenen inden spareribs, og jeg skar derfor kødet af disse og kom det i pandekagerne)

 

Nogle med varmrøget laks og avocado

 

 • smøres med natural flødeost
 • varmrøget laks
 • spidskål (jeg brugte et lilla)
 • avocado
 • æble i tynde skiver
 • syltet rødløgSkriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret