Ugens madplan: oksekød i rød karry, blomkålsrisotto, laksefad og pasta med oregano og fløde


Endnu en ny madplan har ramt bloggen, og i næste uge skal der bl.a. lidt fisk på menuen i form af et thai inspireret fiskefad. For at blive i thai-kategorien kommer der også en simreret med oksekød, grønt og karry. Ellers er der en pastaret med kylling og en citron-oregano-flødesauce og en blomkålsrisotto med svampe, citron og parmesan på næste uges plan.
Hvis I gerne vil lure på sidste uges madplan, kan I finde den her! Den bød også på en række nemme og lækre hverdagsretter for hele familien, så som en mexicansk suppe med kylling, coq au vin for den utålmodige, lidt græsk mad og hjemmebagte pitabrød.
I denne uge er der igen indkøbsliste med til hele gildet. Rigtig god fornøjelse med det hele.
 

Madplan uge 5

 

 

Indkøbsliste

 
Skærmbillede 2017-03-07 kl. 21.41.26
velb

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret