Ugens madplan: pastasalat, mexicansk suppe, pitabrød og coq au vin


I denne uge byder madplanen på en mexicansk suppe, som er kraftigt inspireret fra Jane Fabers kogebog MADGLAD. Jeg delte opskriften som en del af et anmeldelses-indlæg, og opskriften her er bare super lækker. Så er der en fransk klassiker på planen, til de af jer der har lige så lidt tålmodighed som mig, eller bare meget lidt tid i hverdagen. I weekenden kommer den til at stå på græsk mad. Græske kyllingedeller, græsk salat og pita med det her fyld. Jeg håber I kan bruge opskrifterne – de rækker til 3-4 personer og er alle super lette og hurtige at bikse sammen. Der medfølger en indkøbsliste nederst! Rigtig god fornøjelse og god uge 3
Psst.. se evt. sidste uges madplan lige her.
 

Madplan uge 4

 

 

Indkøbsliste


Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret